Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

San Carlos – Guanacasteca, Ponturi Pariuri, Costa Rica, Primera Division, 11 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Primera_Division_Costa_Rica

Un meci de fotbal între San Carlos și Guanacasteca din Primera Division va avea loc în Costa Rica, duminică de la ora 01:00h (UTC), pe data de 11 februarie 2024, consultă pontul pentru San Carlos – Guanacasteca 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între San Carlos – Guanacasteca

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Estadio Carlos Ugalde Álvarez, din orașul Ciudad Quesada, cu o capacitate de 5600 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la San Carlos – Guanacasteca 2023/2024

Primera Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,84 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,72 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru San Carlos

San Carlos revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Pérez Zeledón, din cadrul Primera Division a luat sfârșit cu 2-1.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 3.30.

Ultimul meci pentru Guanacasteca

Guanacasteca pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o înfrângere. Unde în cadrul la Primera Division, a disputat împotriva echipei Puntarenas, cu un scor final de 3-2.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 2.15.

San Carlos vs Guanacasteca h2h

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Primera Division, susținut pe data de 09-10-2023, din sezonul 2023/2024, s-a încheiat cu victoria echipei Guanacasteca cu un scor de 0-1.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

San Carlos

Primera Division clasament

Fiind clasată pe locul 6 în clasamentul din Primera Division, San Carlos ajunge la etapa actuală cu 26 puncte acumulate, împovărați de un bilanț negativ cu 7 victorii, 10 înfrângeri și 5 remize.

Aceasta înseamnă că, pentru a 7-a etapă, echipa nu are nici un avantaj în raport cu Sporting San José care se află pe locul 7.

Analiza San Carlos

San Carlos a primit mai multe goluri decât a dat, după cele 6 de runde. Echipa a înscris doar 26 goluri și a primit un total de 28.

Media de șuturi pe cadrul porții pentru echipa San Carlos nu înscrie un rezultat chiar bun. Aceasta este de 4,09 per joc. Dovedind a fi un indiciu bun că echipa nu marchează, de obicei, multe goluri și nici nu le prea dau bătăi de cap portarilor echipelor adverse.

al lor prezintă o rată medie de posesie, în campionat, de 49,45%, ceea ce arată că echipa nu prea ia inițiativă pe timpul meciurilor. Astfel, pentru acest meci San Carlos x Guanacasteca din 2023/2024, echipa ar trebui să fie mai implicată și să se folosească de avantajul posesiei pentru a ataca adversarul.

Echipa arată într-o formă mai bună atunci când joacă acasă comparativ cu meciurile din deplasare, astfel câștigând două meciuri în deplasare. Performanța echipei se dovedește a fi mai bună în jocurile de acasă, înregistrând rezultate pozitive, cu un total de 5 victorii, 3 înfrângeri și 3 remize.

Golgheterul de la San Carlos

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Jonathan McDonald Porras. Atacantul a marcat de 9 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la San Carlos să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

Guanacasteca

Primera Division clasament

Guanacasteca ajunge la această etapă deținând 37 puncte, clasându-se pe locul 5 în Primera Division, ca rezultat a 11 meciuri câștigate, 7 meciuri pierdute și 4 remize.

Echipa va lupta pentru un loc mai în față în cadrul la 7-a etapăcu același scor ca Cartaginés care ocupă locul 4.

Analiza Guanacasteca

Guanacasteca însumează 28 goluri înscrise și 25 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 6 de runde.

Guanacasteca e într-o formă fenomenală! Cu 2 victorii în spate, nu pare să existe nicio îndoială cu privire la cine este favoritul acestui campionat.

Aceasta este una din top 5 echipe din Primera Division și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Luând în considerație bilanțul lui Guanacasteca care figurează 6 victorii, 3 înfrângeri, și 2 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Golgheterul de la Guanacasteca

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Erick Torres. Atacantul a marcat de 10 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Guanacasteca să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pe scurt, o echipă mult mai puternică Guanacasteca, fiind într-o formă mai bună în competiție, care câștigă des și nu prea primește goluri, împotriva uneia iregulate San Carlos care nu prea reușește să înscrie și vine după o serie de performanțe echilibrate.

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la San Carlos este Jonathan McDonald Porras, care a înscris deja 9 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Guanacasteca rămâne a fi Erick Torres, care a avut 10 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de San Carlos 1,45 și echipa vizitatoare Guanacasteca 1,09 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 4,78.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 15,83 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Guanacasteca, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 6 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu San Carlos care a văzut cartonașul roșu doar de 4 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, San Carlos – Guanacasteca, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre San Carlos și Guanacasteca?

Meciul se va disputa duminică pe 11 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă San Carlos – Guanacasteca?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Carlos Ugalde Álvarez din Ciudad Quesada.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Primera Division, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui Guanacasteca.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19050961
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații