Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Arsenal – AFC Bournemouth, Ponturi Pariuri, Anglia, Premier League, 04 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier League England

Arsenal și AFC Bournemouth se vor confrunta pe 04 mai 2024, sâmbătă de la ora 11:30h (UTC), în cadrul la Premier League în Anglia, Uită-te la pontul pentru Arsenal – AFC Bournemouth 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Arsenal – AFC Bournemouth

Meciul se va disputa pe mitic stadionul Emirates Stadium, din orașul London, cu o capacitate de 60272 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Arsenal – AFC Bournemouth 2023/2024

În ediția actuală a Premier League, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,85 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,26 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Arsenal

Arsenal se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Tottenham Hotspur, din cadrul Premier League, s-a terminat cu 2-3. Antrenorul echipei, M. Arteta, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

Acest rezultat pozitiv a arătat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.73.

O mare parte a rezultatului pozitiv obținut de Arsenal se datorează lui Bukayo Saka. Sportivul a demonstrat să fie un factor decisiv. În afară de faptul că a marcat 1 gol, el a fost instrumental pentru crearea mai multor momente decisive ale meciului.

Ultimul meci pentru AFC Bournemouth

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde AFC Bournemouth în cadrul la Premier League, folosind formația 4-4-2, a reușit să ia trei puncte de la Brighton & Hove Albion, cu scorul final de 3-0.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 1.91.

Arsenal vs AFC Bournemouth h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, AFC Bournemouth ocupase locul 17 în Premier League, iar Arsenal locul 6. AFC Bournemouth a intrat pe teren cu tactica 4-2-3-1, în timp ce Arsenal a folosit formația 4-3-3.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Premier League, pe data de 30-09-2023, a sezonului 2023/2024, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Arsenal cu scorul de 0-4.

Echipa Arsenal a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce AFC Bournemouth a fost ceva mai puțin consistentă.

Responsabil de acest joc de fotbal va fi D. Coote, în timp ce T. Wood și M. Scholes îl vor asista.

Arsenal

Premier League clasament

Echipa Arsenal are 80 puncte și ocupă la momentul actual locul 1 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru UEFA Champions League, cu o serie de 25 de victorii, 5 remize și 5 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că în 36-a etapă, echipa a depășit pe Manchester City care se află pe locul 2 în clasament, are un avantaj de 1 punct.

Analiza Arsenal

Momentan, în Premier League, Arsenal înregistrează 85 goluri înscrise și un număr de 28 goluri primite, după 35 de runde jucate.

În rândul multor antrenori din noua generație, Mikel Arteta Amatriain este unul dintre cei mai importanți. Datorită succeselor sale din trecut și a perspectivei sale promițătoare, antrenorul poate fi o resursă valoroasă pentru echipa Arsenal și poate aduce un plus în zona tehnică.

Cu o medie de 5,94 șuturi pe meci în campionat, putem spune că echipa Arsenal este pe departe o echipă ofensivă, ceea ce le crește fără dar și poate șansele de conversie și victorie.

Pentru a stăpâni meciul, cei de la Arsenal vor încerca să obțină o medie a posesiei mingii de 58,6%. Din punct de vedere statistic dacă o echipă are o posesie a mingii de peste 50%, aceștia obțin un avantaj clar față de adversarii lor.

Echipa arată într-o formă mai bună atunci când joacă acasă comparativ cu meciurile din deplasare, astfel câștigând 12 meciuri în deplasare. Performanța echipei se dovedește a fi mai bună în jocurile de acasă, înregistrând rezultate pozitive, cu un total de 13 victorii, 2 înfrângeri și 2 remize.

Arsenal este de o natură mai ofensivă decât AFC Bournemouth, înregistrând 3981 atacuri dintre care a înscris de 52 ori, comparativ cu 3492 din partea celor de la AFC Bournemouth, care au marcat de 85 ori.

Golgheterul de la Arsenal

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Bukayo Saka care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Arsenal să introducă cele 15 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 5 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

AFC Bournemouth

Premier League clasament

AFC Bournemouth ajunge la această etapă deținând 48 puncte, clasându-se pe locul 10 în Premier League, ca rezultat a 13 meciuri câștigate, 13 meciuri pierdute și 9 remize.

În 36-a etapă, echipa are același număr de puncte comparativ cu Chelsea echipa care este chiar deasupra, pe 9. locul.

Analiza AFC Bournemouth

Momentan, AFC Bournemouth a primit 60 goluri și a înscris 52 goluri în ultimele 35 de runde, fapt care arată ca a primit mai multe goluri decât a marcat.

Golgheterul de la AFC Bournemouth

Dominic Solanke s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 18 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la AFC Bournemouth.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Arsenal este Bukayo Saka, care a înscris deja 15 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui AFC Bournemouth rămâne a fi Dominic Solanke, care a avut 18 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Piața sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună, deoarece AFC Bournemouth încasează în medie 1,53 goluri pe meci când joacă în deplasare și, luând în considerare faptul că adesea se prezintă bine când joacă în deplasare, aceasta prezintă o piață care merită de explorat.

Ponturi Pariuri pe Handicap

Cu tot favoritismul de partea lor, Arsenal intră în această confruntare cu mari șanse pentru o victorie confortabilă. De exemplu, avantajul pe care îl au ca gazde este un bun indicator. Prin urmare, poate exista un pariu bun pe handicapul asiatic de -1.5 pentru echipa oaspete.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Ar trebui să țineți cont de faptul că numărul combinat de cornere ale ambelor echipe se soldează cu o medie de 6,72 cornere pe joc în caz că ați dori să aveți un pariu profitabil.

AFC Bournemouth este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,46 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru AFC Bournemouth în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,63 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că AFC Bournemouth, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Arsenal care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Arsenal – AFC Bournemouth, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Arsenal și AFC Bournemouth?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Arsenal – AFC Bournemouth?

Meciul va avea loc pe stadionul Emirates Stadium din London.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-4 în favoarea lui Arsenal.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18842630
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații