Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Sheriff – Milsami, Ponturi Pariuri, Moldova, Super Liga, 04 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

National Division Moldovia

Sheriff și Milsami se vor confrunta pe 04 mai 2024, sâmbătă de la ora 15:00h (UTC), în meciul din cadrul campionatului Super Liga în Moldova, Uită-te la pontul pentru Sheriff – Milsami 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Sheriff – Milsami

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Bolshaya Sportivnaya Arena, din orașul Tiraspol, cu o capacitate de 14300 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Sheriff – Milsami 2023/2024

În ediția actuală a Super Liga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,13 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,9 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Sheriff

Sheriff se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Petrocub, din cadrul Super Liga, s-a terminat cu 2-1.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 3.25, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Ultimul meci pentru Milsami

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Super Liga, Milsami a disputat împotriva echipei CSF Bălți, cu un scor final de3-0.

Cota de 1.62 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

Sheriff vs Milsami h2h

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din Super Liga care a avut loc pe 31-03-2024, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce Milsami a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la CSF Bălți, Sheriff a pierdut împotriva Petrocub. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

Sheriff

Echipa Sheriff are 34 puncte și ocupă la momentul actual locul 1 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Championship Round, cu o serie de 11 victorii, 1 remize și 2 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 6 puncți pentru cea de a 8-a etapă și este urmată de Petrocub care ocupă locul 2 în clasament.

Analiza Sheriff

Momentan, în Super Liga, Sheriff înregistrează 35 goluri înscrise și un număr de 7 goluri primite, după 7 de runde jucate.

Cu o medie 4,86 lovituri pe poartă pe meci în campionat, este de așteptat ca Sheriff să fie o echipă puternică, ceea ce le crește bineînțeles șansele de conversie și de victorie.

Pentru a stăpâni meciul, cei de la Sheriff vor încerca să obțină o medie a posesiei mingii de 61,54%. Din punct de vedere statistic dacă o echipă are o posesie a mingii de peste 50%, aceștia obțin un avantaj clar față de adversarii lor.

Câștigând 5 meciuri în calitate de echipă vizitatoare, această înregistrează un record de 6 victorii, 0 înfrângeri, și 1 remize demonstrând că în jocurile de acasă aceștia înregistrează rezultate mai bune decât deplasare.

Golgheterul de la Sheriff

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Amine Talal care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Sheriff să introducă cele 8 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Milsami

Echipa Milsami are 28 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru Championship Round, având în spate o istorie de 9 victorii, 1 remize și 4 înfrângeri.

În 8-a etapă, echipa are același număr de puncte ca și comparativ cu Petrocub echipa care este chiar deasupra, pe locul 2.

Analiza Milsami

Momentan, în Super Liga, Milsami are 20 goluri marcate și un total de 14 goluri primite, după 7 runde jucate.

Aceasta este una din top 5 echipe din Super Liga și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Golgheterul de la Milsami

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Radu Gînsari, care a dominat zona ofensivă. mijlocașului a marcat deja de 11 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Milsami le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 5 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Sheriff este Amine Talal, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Milsami rămâne a fi Radu Gînsari, care a avut 11 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Piața sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună, deoarece Milsami încasează în medie 0,86 goluri pe meci când joacă în deplasare și, luând în considerare faptul că adesea se prezintă bine când joacă în deplasare, aceasta prezintă o piață care merită de explorat.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 5,14 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Sheriff are o medie de 2,6 cartonașe galbene pe meci după cele 7 runde, în timp ce Milsami are o medie de 3,1. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 6,57 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Sheriff – Milsami, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Sheriff și Milsami?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Sheriff – Milsami?

Meciul va avea loc pe stadionul Bolshaya Sportivnaya Arena din Tiraspol.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Super Liga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19070625
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații