Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Laçi – Tirana, Ponturi Pariuri, Albania, Superliga, 04 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Superliga_albania

Un meci de fotbal între Laçi și Tirana din Superliga va avea loc în Albania, sâmbătă de la ora 14:00h (UTC), pe data de 04 mai 2024, consultă pontul pentru Laçi – Tirana 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Laçi – Tirana

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Stadiumi Laçi, din orașul Laçi, cu o capacitate de 5000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Laçi – Tirana 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Superliga nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,29 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,22 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Laçi

Laçi se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Dinamo Tirana, din cadrul Superliga, s-a terminat cu 0-0.

O remiză putea fi anticipată ușor, pentru ca era de așteptat ca meciul să fie unul echilibrat, acesta având cote de 3.25.

Ultimul meci pentru Tirana

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Superliga, Tirana a disputat împotriva echipei Partizani Tirana, cu un scor final de 1-2.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 2.80.

Laçi vs Tirana h2h

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din Superliga care a avut loc pe 26-02-2024, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Performanța echipei Tirana în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Laçi.

Laçi

Superliga clasament

Echipa Laçi are 39 puncte și ocupă la momentul actual locul 8 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Relegation Play-off, cu o serie de 8 victorii, 15 remize și 10 înfrângeri.

Cît pentru a 34-a etapă, echipa a rămas cu 2 puncți în spatele la Teuta Durrës care ocupă locul 7.

Ocupând locul de mijloc al clasamentului din Albania Superliga, în pofida faptului că nu au ambiții mari sau preocupări de retrogradare, Laçi va încerca să folosească de partida de acasă, folosindu-l ca drept favoare pentru a obține o victorie.

Analiza Laçi

La sfârșitul celor 33 de meciuri, Laçi prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 33 goluri înscrise și 30 primite.

Laçi a avut câteva performanțe bune în ultima vreme, cu 2 victorii și 2 remize în ultimele 5 meciuri. Vor trebui să continue să lucreze din greu și să se bazeze pe succesele lor recente dacă vor să își mențină forma și să se bată pentru cel mai bun loc posibil.

Este evident, în urma ultimelor performanțe, că Laçi întâmpină probleme în a genera goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Acestea arată că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce impune necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 49,03%, ceea ce înseamnă că, de obicei, echipa nu poate lua inițiativă în joc și are mai degrabă un stil de joc reactiv. Cu toate acestea, pentru acest meci Laçi x Tirana din 2023/2024, echipa ar trebui să facă un efort să păstreze posesia și să atace oponentul.

Golgheterul de la Laçi

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Ronald Sobowale cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Laçi, 8 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

Tirana

Superliga clasament

Tirana ajunge la această etapă deținând 46 puncte, clasându-se pe locul 6 în Superliga, ca rezultat a 12 meciuri câștigate, 11 meciuri pierdute și 10 remize.

Echipa începe 34-a etapăcu un mic dezavantaj de 1 punct față de Skënderbeu Korçë care ocupă locul 5.

Analiza Tirana

Tirana are un raport pozitiv în clasament după 33 de runde, datorită faptului că însumează 53 goluri înscrise și 48 primite.

Media șuturilor pe poartă pentru echipa Tirana în ligă nu este cea mai bună. Există doar 4,39 șuturi pe meci. Acesta pare a fi un bun indicator că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau că nu le dă mult de lucru portarilor adverși.

În deplasare, Tirana, de regulă, nu le dă spațiu de manevră oponenților pentru a-și fructifica oportunitățile, având un bilanț de 7 victorii, 4 înfrângeri și 5 remize.

Tirana este o echipă mai ofensivă decât Laçi, înregistrând 4106 atacuri împotriva la 3612 din partea celor de la Laçi, și marcând de 53 ori comparativ cu Laçi care a înscris de 33 ori.

Golgheterul de la Tirana

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Kristal Abazaj. A marcat de 10 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Tirana să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Laçi este Ronald Sobowale, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Tirana rămâne a fi Kristal Abazaj, care a avut 10 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Tirana are în medie 1,81 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 4,47 cornere.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Laçi are o medie de 1,9 cartonașe galbene pe meci după cele 33 runde, în timp ce Tirana are o medie de 2,5. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,58 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Tirana, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Laçi care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Laçi – Tirana, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Laçi și Tirana?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Laçi – Tirana?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadiumi Laçi din Laçi.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Superliga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18960756
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații