Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Hapoel Umm al-Fahm – Ironi Tiberias, Ponturi Pariuri, Israel, Liga Leumit, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Liga Leumit Israel

Hapoel Umm al-Fahm și Ironi Tiberias se vor întâlni pe 05 aprilie 2024, vineri de la ora 13:00h (UTC), în cadrul la Liga Leumit în Israel, Uită-te la pontul pentru Hapoel Umm al-Fahm – Ironi Tiberias 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Hapoel Umm al-Fahm – Ironi Tiberias

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic HaShalom Stadium, din orașul Umm al, cu o capacitate de 7000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Hapoel Umm al-Fahm – Ironi Tiberias 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Liga Leumit nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,67 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,6 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Hapoel Umm al-Fahm

Hapoel Umm al-Fahm vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Ironi Kiryat Shmona, din cadrul Liga Leumit, s-a încheiat cu 0-2.

Meciul acesta a fost, întradevăr, o surpriză, în ciuda cotelor de 7.00 pentru victorie, care i-au ridicat pe cei subestimați.

Ultimul meci pentru Ironi Tiberias

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Liga Leumit, Ironi Tiberias a disputat împotriva echipei Hapoel Ramat Gan, cu un scor final de 0-0.

Remiza putea fi dedusă chiar de la început, pentru că era de așteptat ca partida să fie echilibrată, în ciuda cotelor de 3.30.

Hapoel Umm al-Fahm vs Ironi Tiberias h2h

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Liga Leumit a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o remiză 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Hapoel Umm al-Fahm

Liga Leumit clasament

Echipa Hapoel Umm al-Fahm are 40 puncte și ocupă la momentul actual locul 8 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion Group, cu o serie de 10 victorii, 10 remize și 8 înfrângeri.

Cît pentru a 29-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele celor de la Maccabi Herzliya care se află puțin mai deasupra, pe locul 7.

Hapoel Umm al-Fahm este poziționată la inima clasamentului în Liga Leumit din Israel, și în pofida faptului că nu au dorințe mari și nu cad sub presiunea ideii de a retrograda, vor încerca să profite de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Hapoel Umm al-Fahm

Hapoel Umm al-Fahm are un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite, după cele 28 de runde. Echipa ajunge la 37 goluri înscrise și 33 primite.

al lor are o medie de posesie a mingii de 48,65%, în campionat. Prin urmare, nu sunt echipa care propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru meci. Fanii speră ca echipa să aibă mai multă posesie în acest meci Hapoel Umm al-Fahm x Ironi Tiberias din 2023/2024 și mai ales, să o transforme în goluri.

Cu toată că au câștigat 3 meciuri în calitate de oaspete, această echipă demonstrează că există totuși avantajul de a juca mai bine pe terenul propriu, înregistrând un record de 7 victorii, 2 înfrângeri, și 5 remize.

Golgheterul de la Hapoel Umm al-Fahm

În acest sezon, prestația individuală a lui Gal Levi a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 7 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Hapoel Umm al-Fahm în mai multe meciuri.

Ironi Tiberias

Liga Leumit clasament

Echipa Ironi Tiberias are 52 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru Promotion Group, având în spate o istorie de 14 victorii, 10 remize și 4 înfrângeri.

Analiza Ironi Tiberias

La acest moment, Ironi Tiberias se afișează cu 44 goluri date și un număr de 26 goluri primite, după 28 de runde fierbinți.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Liga Leumit.

Reușita de 7 victorii, 1 înfrângeri, și 6 remize ne arată că performanța celor de la Ironi Tiberias nu pierde din calitate în meciurile din deplasare, unde de obicei domină adversarii.

Golgheterul de la Ironi Tiberias

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Wahib Habiballa. mijlocașului a marcat de 12 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Ironi Tiberias să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pe scurt, o echipă mult mai puternică Ironi Tiberias, fiind într-o formă mai bună în competiție, care câștigă des și nu prea primește goluri, împotriva uneia iregulate Hapoel Umm al-Fahm care nu prea reușește să înscrie și vine după o serie de performanțe echilibrate.

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Hapoel Umm al-Fahm este Gal Levi, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Ironi Tiberias rămâne a fi Wahib Habiballa, care a avut 12 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Ironi Tiberias are o medie de 1,71 goluri înscrise pe meci când joacă în deplasare și ținând cont că adesea nu primesc goluri în deplasare, piața Mai Puțin de 2,5 goluri poate fi o alternativă excelentă pentru a paria.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 4,54 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 4,5 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Hapoel Umm al-Fahm – Ironi Tiberias, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Hapoel Umm al-Fahm și Ironi Tiberias?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Hapoel Umm al-Fahm – Ironi Tiberias?

Meciul va avea loc pe stadionul HaShalom Stadium din Umm al.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga Leumit, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18844148
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații