Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

WSG Tirol – Salzburg, Ponturi Pariuri, Austria, Admiral Bundesliga, 04 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Tipico_Bundesliga_Austria

Un meci în cadrul Admiral Bundesliga între echipele WSG Tirol și Salzburg va avea loc sâmbătă, pe data de 04 noiembrie 2023, în Austria. Consultă pontul pentru WSG Tirol – Salzburg 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între WSG Tirol – Salzburg

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Tivoli Stadion Tirol, din orașul Innsbruck, cu o capacitate de 16008 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la WSG Tirol – Salzburg 2023/2024

Admiral Bundesliga a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,96 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,68 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru WSG Tirol

WSG Tirol revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Austria Klagenfurt, din cadrul Admiral Bundesliga a luat sfârșit cu 1-0. Echipa antrenată de către T. Silberberger și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-3-1-2.

Cotele de 1.75 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Echipa putea să aibă o poziționare defensivă mult mai bună. Performanța lui Lukas Sulzbacher a fost rușinoasă, acesta și-a lăsat descoperită echipa în momentele decisive, și a tras-o astfel în jos către un scor negativ.

Ultimul meci pentru Salzburg

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Salzburg în cadrul la Admiral Bundesliga, folosind formația 4-3-1-2, a reușit să ia trei puncte de la Rheindorf Altach, cu scorul final de 3-0.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.30.

WSG Tirol vs Salzburg h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Salzburg era pe locul 4 în Admiral Bundesliga în timp ce WSG Tirol ocupa locul 10. Salzburg a intrat pe teren cu formația 4-3-1-2, tactică care a fost folosită și de WSG Tirol pentru acest meci.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Admiral Bundesliga, susținut pe data de 06-08-2023, din sezonul 2023/2024, s-a încheiat cu victoria echipei Salzburg cu un scor de 3-0.

Echipa WSG Tirol în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Salzburg.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

WSG Tirol

Admiral Bundesliga clasament

Cu toate acestea, WSG Tirol ajunge la acest meci cu 5 puncte, clasându-se pe locul 11 în Admiral Bundesliga, dispunând de un bilanț negativ cu 9 jocuri pierdute, 1 câștigate și 2 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 2 puncți pentru cea de a 13-a etapă și este urmată de Austria Lustenau care ocupă locul 12 în clasament.

Așezându-se comod la mijlocul clasamentului în Austria Admiral Bundesliga, WSG Tirol nu pare să aibă ambiții mari sau să se preocupe cu ideea că vor retrograda. Cu toate acestea, echipa va încerca să țintească o victorie, profitând de jocul care îl va gazdui.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 5 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Analiza WSG Tirol

Pentru moment, după 12 de runde terminate, WSG Tirol însumează 10 goluri înscrise și au un total de 25 goluri primite, în Admiral Bundesliga.

Ultimele performanțe ale echipei WSG Tirol au arătat că aceasta întâmpină dificultăți în a marca goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Aceste aspecte indică faptul că echipa are probleme în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 45,33%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci WSG Tirol x Salzburg din 2023/2024, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Golgheterul de la WSG Tirol

Nik Prelec s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 3 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca WSG Tirol să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

Salzburg

Admiral Bundesliga clasament

Echipa Salzburg are 26 puncte și actualmente ocupă locul 2 în clasament, loc care se califică pentru Championship Round, având în spate o istorie de 8 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri.

Echipa are un mic dezavantaj de 1 punct față de Sturm Graz care ocupă locul 1 în a 13-a etapă.

Analiza Salzburg

La acest moment, Salzburg se prezintă cu 27 goluri date și un total de 8 goluri primite, după 12 runde jucate, în Admiral Bundesliga.

Cu această medie de 5,33 lovituri pe poartă din acest campionat, este de așteptat că Salzburg se va prezenta ca o echipă ofensivă, fapt care le crește natural șansele de conversie și câștig.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Admiral Bundesliga.

Echipele se bucură de obicei de avantaj asupra adversarilor dacă posesia mingei trece peste 50%. Din acest motiv, Salzburg caută să atingă o medie de 60,67% a posesiei pentru a stăpâni jocul.

Jucând în deplasare Salzburg, de regulă, nu le prea dau frâu liber adversarilor ca să poată construi vreo fază decisivă, înregistrând un bilanț de 4 victorii, 0 înfrângeri și 2 remize.

Salzburg este o echipă mai ofensivă decât WSG Tirol, înregistrând 1427 atacuri împotriva la 1197 din partea celor de la WSG Tirol, și marcând de 27 ori comparativ cu WSG Tirol care a înscris de 10 ori.

Golgheterul de la Salzburg

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Karim Konaté. Atacantul a marcat de 6 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Salzburg să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Fapte interesante despre joc

Cu Salzburg mândrindu-se cu un record de neînvins în întâlnirile recente împotriva WSG Tirol, toate privirile sunt ațintite asupra lor pentru a-și menține dominația pe teren.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la WSG Tirol este Nik Prelec, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Salzburg rămâne a fi Karim Konaté, care a avut 6 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de WSG Tirol 1,2 și echipa vizitatoare Salzburg 2,83 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Handicap

Se vede foarte clar favoritismul de care dispune Salzburg pentru acest meci. Diferența între echipe este uriașă, iar acest lucru va fi evident în rezultatul final. Prin urmare, poate exista un pariu bun pe handicapul asiatic de -1.5 pentru echipa oaspete.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 4,54 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,83 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, WSG Tirol – Salzburg, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre WSG Tirol și Salzburg?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă WSG Tirol – Salzburg?

Meciul va avea loc pe stadionul Tivoli Stadion Tirol din Innsbruck.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Admiral Bundesliga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-0 în favoarea lui Salzburg.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18853524
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații