Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Tallinna Kalev – Nõmme Kalju, Ponturi Pariuri, Estonia, Meistriliiga, 05 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Meistriliiga_Estonia

Un meci în cadrul Meistriliiga între echipele Tallinna Kalev și Nõmme Kalju va avea loc duminică, pe data de 05 noiembrie 2023, în Estonia. Consultă pontul pentru Tallinna Kalev – Nõmme Kalju 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Tallinna Kalev – Nõmme Kalju

Meciul va avea loc pe stadionul mic Kadrioru staadion, din orașul Tallinn, cu o capacitate de 500 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Tallinna Kalev – Nõmme Kalju 2023

Meistriliiga a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 3,05 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,54 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Tallinna Kalev

Tallinna Kalev revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Harju Jalgpallikool, din cadrul Meistriliiga a luat sfârșit cu 0-2.

Victoria gazdelor avea o cotă de 2.00, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Ultimul meci pentru Nõmme Kalju

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Meistriliiga, Nõmme Kalju a disputat împotriva echipei Paide, cu un scor final de 3-3.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.60.

Tallinna Kalev vs Nõmme Kalju h2h

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Meistriliiga, susținut pe data de 02-07-2023, din sezonul 2023, s-a încheiat cu victoria echipei Tallinna Kalev cu un scor de 1-2.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Echipa Tallinna Kalev a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Nõmme Kalju a fost ceva mai puțin consistentă.

Tallinna Kalev

Meistriliiga clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Tallinna Kalev, care se află pe locul 4, cu 49 puncte acumulate, în cadrul competiției Meistriliiga din Estonia, performanța acestora a adus echipei până acum 13 victorii, 11 înfrângeri și 10 remize.

Paide se clasează puțin mai sus, ocupând locul 3 a 35-a etapă, cu același număr de puncte.

Analiza Tallinna Kalev

Momentan, în Meistriliiga, Tallinna Kalev înregistrează 43 goluri înscrise și un număr de 40 goluri primite, după 34 de runde jucate.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 44,59%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Tallinna Kalev x Nõmme Kalju din 2023, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Golgheterul de la Tallinna Kalev

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Foday Trawally cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Tallinna Kalev, 8 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

Nõmme Kalju

Meistriliiga clasament

Nõmme Kalju ajunge la această etapă deținând 47 puncte, clasându-se pe locul 5 în Meistriliiga, ca rezultat a 12 meciuri câștigate, 11 meciuri pierdute și 11 remize.

Analiza Nõmme Kalju

Echipa ajunge să aibă 49 goluri înscrise și 41 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 34 de runde.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Meistriliiga.

Nõmme Kalju este o echipă mai ofensivă decât Tallinna Kalev, înregistrând 3013 atacuri împotriva la 2923 din partea celor de la Tallinna Kalev, și marcând de 49 ori comparativ cu Tallinna Kalev care a înscris de 43 ori.

Golgheterul de la Nõmme Kalju

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Alex Matthias Tamm. Atacantul a marcat de 7 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Nõmme Kalju să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Este important să menționăm că mai mult de 50% din golurile înscrise de acest jucător au fost de la penalty. Mai exact, au fost 4 din 7 goluri înscrise.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Tallinna Kalev este Foday Trawally, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Nõmme Kalju rămâne a fi Alex Matthias Tamm, care a avut 7 ocazii de gol.

Cele mai multe goluri se marchează între minutele 75-90, acesta fiind momentul oportun de a plasa un pariu cu șanse mari de câștig pentru cei care urmăresc meciul live.

Pariul pe mai Puțin de 2,5 goluri pare a fi o opțiune bună, având în vedere că Nõmme Kalju are o medie de 1 gol pe meci când joacă în deplasare. Această piață pare a fi profitabilă, deoarece Nõmme Kalju nu primește goluri în deplasare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 4,76 cornere.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Tallinna Kalev are o medie de 2,1 cartonașe galbene pe meci după cele 34 runde, în timp ce Nõmme Kalju are o medie de 2,7. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,91 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Nõmme Kalju, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Tallinna Kalev care a primit doar un singur cartonaș roșu. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Tallinna Kalev – Nõmme Kalju, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Tallinna Kalev și Nõmme Kalju?

Meciul se va disputa duminică pe 05 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Tallinna Kalev – Nõmme Kalju?

Meciul va avea loc pe stadionul Kadrioru staadion din Tallinn.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Meistriliiga, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-2 în favoarea lui Tallinna Kalev.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18772841
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații