Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Sampaio Corrêa – Chapecoense, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie B, 16 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

serieb_brasil

Sampaio Corrêa și Chapecoense se vor întâlni pe 16 septembrie 2023, sâmbătă, în meciul din cadrul campionatului Serie B în Brazil, Uită-te la pontul pentru Sampaio Corrêa – Chapecoense 2023 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Sampaio Corrêa – Chapecoense

Meciul e programat să aibă loc pe Estádio Governador João Castelo Ribeiro Gonçalves, din orașul São Luís, cu o capacitate de 40000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Sampaio Corrêa – Chapecoense 2023

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,04 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,02 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Sampaio Corrêa

Sampaio Corrêa se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Ponte Preta, din cadrul Serie B, s-a terminat cu 0-0. Antrenorul echipei, M. Fernandes Figueiredo, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 2.88.

Chiar dacă modul în care s-au prezentat cei de la Sampaio Corrêa a fost bun, Thiaguinho este cel care a atras privirile. Apariția lui a fost uimitoare, dând câteva pase bune, observându-se astfel dedicarea lui pentru echipă, care l-a ajutat să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru Chapecoense

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Chapecoense în cadrul la Serie B, folosind formația 4-4-2, a disputat împotriva celor de la Guarani și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-1.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 3.10.

Sampaio Corrêa vs Chapecoense h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Chapecoense era pe locul 15 în Serie B în timp ce Sampaio Corrêa ocupa locul 16. Chapecoense a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Sampaio Corrêa pentru acest meci.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Serie B, ce a avut loc pe data de 29-05-2023, din sezonul 2023, și s-a încheiat cu succesul echipei Sampaio Corrêa cu un scor de 0-1.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Echipa Chapecoense a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Sampaio Corrêa.

Sampaio Corrêa

Serie B clasament

Sampaio Corrêa ajunge la etapa actuală cu doar 28 puncte acumulate, plasând-o pe locul 16 în clasamentul din Serie B, având 9 meciuri pierdute și doar 5 câștigate, dar totuși obținând 13 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Chapecoense care sunt pe locul 17 în a 28-a etapă și are un dezavantaj de 1 punct.

Analiza Sampaio Corrêa

Sampaio Corrêa a primit mai multe goluri decât a dat, după cele 27 de runde. Echipa a înscris doar 19 goluri și a primit un total de 28.

Este evident, în urma ultimelor performanțe, că Sampaio Corrêa întâmpină probleme în a genera goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Acestea arată că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce impune necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Golgheterul de la Sampaio Corrêa

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Ytalo. Atacantul a marcat de 6 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Sampaio Corrêa să evite rezultate negative de mai multe ori.

Chapecoense

Serie B clasament

Cu 27 puncte câștigate, Chapecoense se află pe locul 17 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 6 victorii, 12 înfrângeri și 9 remize.

În 28-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 1 punct comparativ cu Sampaio Corrêa echipa care este chiar deasupra, pe locul 16.

Analiza Chapecoense

La acest moment, Chapecoense se afișează cu 26 goluri date și un număr de 31 goluri primite, după 27 de runde fierbinți.

Din ultimele performanțe se poate observa că Chapecoense se confruntă cu probleme în a marca goluri, prezentând un număr scăzut de goluri înscrise și o serie de meciuri fără gol. Acest lucru indică faptul că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Media loviturilor pe poartă pentru echipa Chapecoense din campionat nu este cea mai bună. Există doar 4,04 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

Echipa are o eficiență deplorabilă în ceea ce privește marcatul, unde media golurilor înscrise nu a putut să treacă de 0,96 pe meci. Atât eficiența scăzută a scorului, cât și jucatul în deplasare pot fi motive cruciale pentru a avea un rezultat negativ.

Golgheterul de la Chapecoense

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Bruno Nazário. A marcat de 7 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Chapecoense să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Sampaio Corrêa este Ytalo, care a înscris deja 6 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Chapecoense rămâne a fi Bruno Nazário, care a avut 7 ocazii de gol.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Piața mai puțin de 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună, deoarece Chapecoense are o medie de 1,23 goluri înscrise pe meci când joacă în deplasare. Această opțiune reprezintă o alternativă în pofida faptul că Chapecoense adesea nu primește goluri când joacă în deplasare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 5,15 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,81 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Chapecoense, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Sampaio Corrêa care a văzut cartonașul roșu doar de 3 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Sampaio Corrêa – Chapecoense, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Sampaio Corrêa și Chapecoense?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 16 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Sampaio Corrêa – Chapecoense?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Governador João Castelo Ribeiro Gonçalves din São Luís.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2023 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui Sampaio Corrêa.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18791846
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații