Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Heidenheim – VfB Stuttgart, Ponturi Pariuri, Germania, Bundesliga, 05 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Bundesliga_Germany

Heidenheim și VfB Stuttgart sunt programate să se confrunte pe 05 noiembrie 2023, duminică, într-un meci din Bundesliga care se va desfășura în Germania, aruncă o privire la pontul Heidenheim – VfB Stuttgart 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Heidenheim – VfB Stuttgart

Meciul se va disputa pe stadionul mic Voith-Arena, din orașul Heidenheim an der Brenz, cu o capacitate de 15000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Heidenheim – VfB Stuttgart 2023/2024

În ediția actuală a Bundesliga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 3,17 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,67 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Heidenheim

Heidenheim revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Borussia Mönchengladbach, din cadrul DFB Pokal a luat sfârșit cu 3-1. Echipa antrenată de către F. Schmidt și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-1-3-2.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.60 au arătat acest lucru.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Patrick Mainka a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru VfB Stuttgart

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde VfB Stuttgart în cadrul la DFB Pokal, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la FC Union Berlin, cu scorul final de 1-0.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.60.

Heidenheim vs VfB Stuttgart h2h

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Club Friendlies 1, susținut pe data de 13-11-2020, din sezonul 2020, s-a încheiat cu victoria echipei VfB Stuttgart cu un scor de 1-0.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Echipa VfB Stuttgart a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Heidenheim.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Heidenheim

Bundesliga clasament

Cu 7 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 2 victorii, 6 înfrângeri, 1 remize, Heidenheim își întâmpină adversarul ocupând locul 13 în Bundesliga.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 10-a etapă și este urmată de Darmstadt 98 care ocupă locul 14 în clasament.

Heidenheim vine la acest joc după o serie de 3 pierderi care a afectat moralul echipei.

Analiza Heidenheim

Pentru moment, după 9 de runde terminate, Heidenheim însumează 13 goluri înscrise și au un total de 22 goluri primite, în Bundesliga.

al lor prezintă o rată medie de posesie de 44,56% în campionat, ceea ce înseamnă că echipa nu prea ia, de obicei, inițiativa în joc și are un stil de joc reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Heidenheim x VfB Stuttgart din 2023/2024, echipa ar trebui să încerce să profite de posesie și să-și atace adversarul.

Una dintre achizițiile echipei pentru acest sezon pare să se afle într-un ritm lent de adaptare. Tim Siersleben a jucat un alt meci și s-a clasat sub așteptări în ultima sa apariție cu clubul, împotriva Borussia Mönchengladbach. Fundașul nu a reușit să arate siguranța așteptată și nu a ajutat Heidenheim să iasa învingătoare.

Golgheterul de la Heidenheim

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Eren Dinkci care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Heidenheim să introducă cele 5 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

VfB Stuttgart

Bundesliga clasament

Echipa VfB Stuttgart are 21 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Champions League, având în spate o istorie de 7 victorii, 0 remize și 2 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că pentru a 10-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Borussia Dortmund care se află pe locul 4.

Analiza VfB Stuttgart

După 9 de runde fierbinți, VfB Stuttgart se lasă observată, momentan, cu 27 goluri date și un număr de 11 goluri primite, în Bundesliga.

Cu o medie 7 lovituri pe poartă pe meci în campionat, este de așteptat ca VfB Stuttgart să fie o echipă puternică, ceea ce le crește bineînțeles șansele de conversie și de victorie.

Aceasta este una din top 5 echipe din Bundesliga și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

O posesie a mingii de peste 50% permite, de obicei, echipelor să obțină ceva avantaj asupra adversarilor. Acesta este motivul pentru care echipa VfB Stuttgart tinde să obțină o media a posesiei balonului de 58,33%, astfel stăpânind jocul.

În deplasare, VfB Stuttgart, de regulă, nu le dă spațiu de manevră oponenților pentru a-și fructifica oportunitățile, având un bilanț de 3 victorii, 1 înfrângeri și 0 remize.

VfB Stuttgart este o echipă mai ofensivă decât Heidenheim, înregistrând 1091 atacuri împotriva la 901 din partea celor de la Heidenheim, și marcând de 27 ori comparativ cu Heidenheim care a înscris de 13 ori.

Golgheterul de la VfB Stuttgart

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Sehrou Guirassy. Atacantul a marcat de 14 ori în sezonul curent și a ajutat echipa VfB Stuttgart să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Heidenheim este Eren Dinkci, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui VfB Stuttgart rămâne a fi Sehrou Guirassy, care a avut 14 ocazii de gol.

VfB Stuttgart a scăpat 6 goluri în deplasare timp de 4 meciuri. Aici e recomandat să pariați că VfB Stuttgart nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 1-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Opțiunea de a paria Sub 2,5 goluri este, de asemenea, una convingătoare, deoarece VfB Stuttgart are o medie de 2,25 goluri marcate pe meci ca vizitator și de regulă nu scapă goluri când joacă în deplasare, ceea ce face aceasta o piață demnă de a fi explorată.

Ponturi Pariuri pe Handicap

Se vede foarte clar favoritismul de care dispune VfB Stuttgart pentru acest meci. Diferența între echipe este uriașă, iar acest lucru va fi evident în rezultatul final. Prin urmare, poate exista un pariu bun pe handicapul asiatic de -1.5 pentru echipa oaspete.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 5,28 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Heidenheim este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,22 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Heidenheim în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Heidenheim – VfB Stuttgart, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Heidenheim și VfB Stuttgart?

Meciul se va disputa duminică pe 05 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Heidenheim – VfB Stuttgart?

Meciul va avea loc pe stadionul Voith-Arena din Heidenheim an der Brenz.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Club Friendlies 1, sezonul 2020 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui VfB Stuttgart.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18863278
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații