Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Yverdon Sport – Lausanne Sport, Ponturi Pariuri, Switzerland, Super League, 05 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Yverdon Sport și Lausanne Sport sunt programate să se confrunte pe 05 mai 2024, duminică de la ora 14:30h (UTC), într-un meci din Super League care se va desfășura în Switzerland, aruncă o privire la pontul Yverdon Sport – Lausanne Sport 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Yverdon Sport – Lausanne Sport

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Stade Municipal, din orașul Yverdon-les-Bains, cu o capacitate de 6600 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Yverdon Sport – Lausanne Sport 2023/2024

Super League a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,98 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,87 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Yverdon Sport

Yverdon Sport vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Stade Lausanne-Ouchy, din cadrul Super League, s-a încheiat cu 3-0. Echipa antrenată de A. Mangiarratti și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 3-5-2.

Era de așteptat ca meciul să fie echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 1.91.

Victoria obținută pentru Yverdon Sport a fost fără îndoială meritul performanței lui Kevin Omoruyi. Pe lîngă faptul că a marcat 1 gol acesta a fost decisiv în mai multe faze importante, ajutând echipa să își atingă obiectivul.

Ultimul meci pentru Lausanne Sport

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Lausanne Sport în cadrul la Super League, folosind formația 4-3-3, a disputat împotriva celor de la Lugano și au sfârșit meciul cu un scor final de 2-0.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 1.91.

Yverdon Sport vs Lausanne Sport h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Super League, Yverdon Sport se afla pe locul 8 în timp ce Lausanne Sport era pe locul 11. Yverdon Sport a ieșit pe teren cu tactica 4-2-3-1 în timp ce Lausanne Sport și-a aranjat jucătorii sub formația 4-1-4-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Super League, ce a avut loc pe data de 17-02-2024, din sezonul 2023/2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Lausanne Sport cu un scor de 3-1.

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce Yverdon Sport a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la Stade Lausanne-Ouchy, Lausanne Sport a pierdut împotriva Lugano. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

Este important de remarcat faptul că o mare parte din acest scenariu advers se datorează performanței lui Kevin Omoruyi, care a avut o prestație uimitoare și a reprezentat cheia victoriei impresionante a echipei.

Responsabil de acest joc de fotbal va fi D. Huwiler, în timp ce S. De Almeida și N. Müller îl vor asista.

Yverdon Sport

Fiind clasată pe locul 10 în clasamentul din Super League, Yverdon Sport ajunge la etapa actuală cu 40 puncte acumulate, împovărați de un bilanț negativ cu 11 victorii, 15 înfrângeri și 7 remize.

Cît pentru a 34-a etapă, echipa a rămas aceleași puncte ca la Basel care ocupă locul 9.

Echipa Yverdon Sport ajunge la această etapă fiind la mijlocul clasamentului Super League, deși fără mari așteptări de a arăta rezultate, au voință să arate o performanță bună.

Analiza Yverdon Sport

Yverdon Sport a primit mai multe goluri decât a dat, după cele 33 de runde. Echipa a înscris doar 43 goluri și a primit un total de 64.

al lor prezintă o rată medie de posesie de 46,27% în campionat, ceea ce înseamnă că echipa nu prea ia, de obicei, inițiativa în joc și are un stil de joc reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Yverdon Sport x Lausanne Sport din 2023/2024, echipa ar trebui să încerce să profite de posesie și să-și atace adversarul.

Având o singura meci câștigate jucând în deplasare, putem deduce că această echipă știe să profite de terenul propriu, înregistrând 10 victorii, 3 înfrângeri, și 4 remize.

Golgheterul de la Yverdon Sport

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Kevin Omoruyi Benjamin. Atacantul a marcat de 10 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Yverdon Sport să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

Lausanne Sport

Cu 40 puncte câștigate, Lausanne Sport se află pe locul 8 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 10 victorii, 13 înfrângeri și 10 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 34-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Basel care se află pe locul 9.

Analiza Lausanne Sport

După 33 runde, Lausanne Sport a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 48 goluri până acum și au marcat de 43 ori.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Lausanne Sport se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,64 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Golgheterul de la Lausanne Sport

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Mamadou Sene. Atacantul a marcat de 10 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Lausanne Sport să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Este important să menționăm că mai mult de 50% din golurile înscrise de acest jucător au fost de la penalty. Mai exact, au fost 6 din 10 goluri înscrise.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Yverdon Sport este Kevin Omoruyi Benjamin, care a înscris deja 10 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Lausanne Sport rămâne a fi Mamadou Sene, care a avut 10 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Luând în considerare faptul că Lausanne Sport are în medie 1,06 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 4,78 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 4,82 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Yverdon Sport este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 7 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Lausanne Sport care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Yverdon Sport – Lausanne Sport, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Yverdon Sport și Lausanne Sport?

Meciul se va disputa duminică pe 05 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Yverdon Sport – Lausanne Sport?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade Municipal din Yverdon-les-Bains.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Super League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-1 în favoarea lui Lausanne Sport.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19117580
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații