Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Werder Bremen – FC Union Berlin, Ponturi Pariuri, Germania, Bundesliga, 25 ianuarie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Bundesliga_Germany

Werder Bremen și FC Union Berlin sunt programate să se confrunte pe 25 ianuarie 2023, miercuri, într-un meci din Bundesliga care se va desfășura în Germania, aruncă o privire la pontul Werder Bremen – FC Union Berlin 2022/2023 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Meciul e programat să aibă loc pe wohninvest WESERSTADION (Bremen), din orașul Bremen.

Unde puteți urmări jocul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la pontul Werder Bremen – FC Union Berlin 2022/2023

În ediția actuală a Bundesliga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 3,12 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,24 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Werder Bremen

Werder Bremen vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la FC Köln, din cadrul Bundesliga, s-a încheiat cu 7-1. Echipa antrenată de O. Werner și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 3-1-4-2.

Era de așteptat ca meciu să fie echilibrat, echipa gazdă având cote de 2,25 pentru înfrângere.

Întâlnirea s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Jiří Pavlenka, portarul lui Werder Bremen. Cât evoluția sa atât și a echipei a fost mult sub așteptări, acesta fiind incapabil de a-și ajuta colegii să obțină un rezultat mai bun.

Ultimul meci pentru FC Union Berlin

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde FC Union Berlin în cadrul la Bundesliga, folosind formația 3-5-2, a reușit să ia trei puncte de la TSG Hoffenheim, cu scorul final de 3-1.

Meciul a fost echilibrat, și era de așteptat, având în vedere cota de 2,25 pentru victoria gazdelor.

Werder Bremen vs FC Union Berlin h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, FC Union Berlin era pe locul 8 în Bundesliga în timp ce Werder Bremen ocupa locul 14. FC Union Berlin a intrat pe teren cu formația 3-5-2, tactică care a fost folosită și de Werder Bremen pentru acest meci.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Bundesliga, ce a avut loc pe data de 24-04-2021, din sezonul 2020/2021, și s-a încheiat cu succesul echipei FC Union Berlin cu un scor de 3-1.

Echipa FC Union Berlin a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Werder Bremen.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Werder Bremen

Bundesliga clasament

Cu 21 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 6 câștiguri, 7 pierderi, 3 remize, Werder Bremen își întâmpină adversarul ocupând locul 9 în Bundesliga.

Cu un avantaj de 1 punct față de FC Köln care se află pe poziția 10 în a 17-a etapă. De asemenea, are cu 1 punct mai puțin decât Borussia Mönchengladbach care este clasată pe locul 8.

Ocupând locul de mijloc al clasamentului din Germania Bundesliga, în pofida faptului că nu au ambiții mari sau preocupări de retrogradare, Werder Bremen va încerca să folosească de jocul de acasă, folosindu-l ca drept favoare pentru a obține o victorie.

Werder Bremen vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Ole Werner caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Analiza Werder Bremen

Werder Bremen a primit un total de 34 goluri și a înscris de doar 26 ori, ceea ce arată clar că a primit mai multe goluri decât a dat după cele 16 de runde.

Golgheterul de la Werder Bremen

În acest sezon, prestația individuală a lui Niclas Füllkrug a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 11 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Werder Bremen în mai multe meciuri.

FC Union Berlin

Bundesliga clasament

Echipa FC Union Berlin are 30 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Champions League, având în spate o istorie de 9 câștiguri, 3 remize și 4 pierderi.

Analiza FC Union Berlin

Actualmente, FC Union Berlin înregistrează 27 goluri înscrise și un număr de 21 goluri primite în Bundesliga, după cele 16 runde jucate.

Aceasta este una din top 5 echipe din Bundesliga și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Golgheterul de la FC Union Berlin

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Sheraldo Becker. Atacantul a marcat de 7 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la FC Union Berlin să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la Werder Bremen este N. Füllkrug, care a înscris deja 11 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui FC Union Berlin rămâne a fi S. Becker, care a fructificat 7 ocazii de gol.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Pe motiv că FC Union Berlin înregistrează o medie de 1,25 goluri pe meci când joacă în deplasare și nu obișnuește să scape goluri, piața Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă excelentă de luat în considerare.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 4,19 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,56 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariuri Werder Bremen – FC Union Berlin 2022/2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Werder Bremen și FC Union Berlin?

Meciul se va disputa miercuri pe 25 ianuarie 2023.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat a fost în cadrul Bundesliga, sezonul 2020/2021 și s-a încheiat 3-1 în favoarea lui FC Union Berlin.

Care este cel mai bun pariu pe piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18536807
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații