Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Watford – Leicester City, Ponturi Pariuri, Anglia, Championship, 10 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Championship_England

Watford și Leicester City se vor confrunta pe 10 februarie 2024, sâmbătă de la ora 15:00h (UTC), în cadrul la Championship în Anglia, Uită-te la pontul pentru Watford – Leicester City 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Watford – Leicester City

Meciul se va disputa pe stadionul mic Vicarage Road, din orașul Watford, cu o capacitate de 22200 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Watford – Leicester City 2023/2024

În ediția actuală a Championship, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,42 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,72 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Watford

Watford se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Southampton, din cadrul FA Cup, s-a terminat cu 3-0. Echipa antrenată de V. Ismaël s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-1-4-1.

Înfraângerea a fost deja prezisă chiar de către cotele de 1.73 de dinaintea meciului.

Ultimul meci pentru Leicester City

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Leicester City în cadrul la Championship, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Stoke City, cu scorul final de 0-5.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 1.91.

Watford vs Leicester City h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Leicester City era pe locul 1 în Championship în timp ce Watford ocupa locul 13. Leicester City a intrat pe teren cu formația 4-3-3, tactică care a fost folosită și de Watford pentru acest meci.

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Championship, pe data de 25-11-2023, sezonul 2023/2024, ce s-a încheiat cu victoria echipei Leicester City cu un scor de 2-0.

Performanța echipei Leicester City în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Watford.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce Leicester City a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la Stoke City, Watford a pierdut împotriva Southampton. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

Watford

Championship clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Watford, care se află pe locul 11, cu 41 puncte acumulate, în cadrul competiției Championship din Anglia, performanța acestora a adus echipei până acum 10 victorii, 9 înfrângeri și 11 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 31-a etapă, s-a luat la întrecere cu Middlesbrough pe locul 12 în clasament.

Watford s-a așezat comod la mijlocul clasamentului în Anglia Championship, fără a avea ambiții mari sau preocupări legate de retrogradare. Necătând la aceasta, echipa totuși se va strădui să profite de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Watford

Watford are un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite, după cele 30 de runde. Echipa ajunge la 45 goluri înscrise și 39 primite.

Golgheterul de la Watford

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Mileta Rajovic. Atacantul a marcat de 8 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Watford să evite rezultate negative de mai multe ori.

Leicester City

Championship clasament

Echipa Leicester City are 72 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru Promotion, având în spate o istorie de 23 de victorii, 3 remize și 4 înfrângeri.

Analiza Leicester City

Leicester City are un raport pozitiv în clasament după 30 de runde, datorită faptului că însumează 64 goluri înscrise și 23 primite.

Leicester City obținând 2 victorii, demonstrează tuturor că e demnă a fi favorită.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Leicester City se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5,57 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Aceasta este una din top 5 echipe din Championship și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

O posesie a mingii de peste 50% permite, de obicei, echipelor să obțină ceva avantaj asupra adversarilor. Acesta este motivul pentru care echipa Leicester City tinde să obțină o media a posesiei balonului de 63,2%, astfel stăpânind jocul.

Reușita de 11 victorii, 2 înfrângeri, și 2 remize ne arată că performanța celor de la Leicester City nu pierde din calitate în meciurile din deplasare, unde de obicei domină adversarii.

Leicester City este o echipă mai ofensivă decât Watford, înregistrând 3473 atacuri împotriva la 3105 din partea celor de la Watford, și marcând de 64 ori comparativ cu Watford care a înscris de 45 ori.

Golgheterul de la Leicester City

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Stephy Mavididi, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 10 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Leicester City le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Watford este Mileta Rajovic, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Leicester City rămâne a fi Stephy Mavididi, care a avut 10 ocazii de gol.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Luând în considerare faptul că Leicester City are în medie 2,2 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 5,18 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,37 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Watford este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Leicester City care a primit cartonaș roșu o singură dată. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Watford – Leicester City, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Watford și Leicester City?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 10 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Watford – Leicester City?

Meciul va avea loc pe stadionul Vicarage Road din Watford.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Championship, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-0 în favoarea lui Leicester City.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18847108
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații