Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Vitesse – FC Twente, Ponturi Pariuri, Olanda, Eredivisie, 25 ianuarie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eredivisie Netherlands

Un meci de fotbal între Vitesse și FC Twente din Eredivisie va avea loc în Olanda, miercuri, pe data de 25 ianuarie 2023, consultă pontul pentru Vitesse – FC Twente 2022/2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Vitesse – FC Twente

Meciul se va disputa pe stadionul mic GelreDome, din orașul Arnhem, cu o capacitate de 25000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări jocul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la pontul Vitesse – FC Twente 2022/2023

În ediția actuală a Eredivisie, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,88 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,99 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Vitesse

Vitesse se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la PSV, din cadrul Eredivisie, s-a terminat cu 1-0. Antrenorul echipei, P. Cocu, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Cotele de 1,29 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Mitchell Dijks a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru FC Twente

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde FC Twente în cadrul la Eredivisie, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva la Ajax și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-0.

Remiza (cu cote de 5,25) s-a dovedit a fi un rezultat bun, având în vedere că favoritismul era de partea celeilalte echipe.

Vitesse vs FC Twente h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Eredivisie, Vitesse se afla pe locul 15 în timp ce FC Twente era pe locul 5. Vitesse a ieșit pe teren cu tactica 5-3-2 în timp ce FC Twente și-a aranjat jucătorii sub formația 4-3-3.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Eredivisie, susținut pe data de 01-10-2022, din sezonul 2022/2023, s-a încheiat cu victoria echipei FC Twente cu un scor de 3-0.

Echipa Vitesse în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu FC Twente.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Vitesse

Eredivisie clasament

Having 15 puncte, 3 câștiguri, 8 pierderi, 6 remize, and a negative balance, Vitesse ranks locul 14 în clasamentul din Eredivisie.

Cît pentru a 18-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele la Fortuna Sittard care ocupă locul 13.

Analiza Vitesse

După 17 de runde, Vitesse a avut mai multe goluri primite decât înscrise. Aceștia au primit 32 goluri și au înscris de doar 18 ori până acum.

Golgheterul de la Vitesse

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Matúš Bero. Atacantul a marcat de 3 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Vitesse să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

FC Twente

Eredivisie clasament

Echipa FC Twente are 31 puncte și actualmente ocupă locul 5 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Conference League Play-offs, având în spate o istorie de 9 câștiguri, 4 remize și 3 pierderi.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 18-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Sparta Rotterdam care se află pe locul 6, si are acelasi punctaj.

Analiza FC Twente

FC Twente însumează 26 goluri înscrise și 9 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 17 de runde.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Eredivisie.

De obicei, echipa FC Twente are o medie de posesie a balonului de 57,19%, prin care le reușește să controleze jocul. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, echipele cu posesia mingii peste 50% au avantaj asupra adversarilor lor.

FC Twente este o echipă mai ofensivă decât Vitesse, înregistrând 1955 atacuri împotriva la 1778 din partea celor de la Vitesse, și marcând de 26 ori comparativ cu Vitesse care a înscris de 18 ori.

Golgheterul de la FC Twente

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Ricky van Wolfswinkel. Atacantul a marcat de 6 ori în sezonul curent și a ajutat echipa FC Twente să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la Vitesse este M. Bero, care a înscris deja 3 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui FC Twente rămâne a fi R. van Wolfswinkel, care a fructificat 6 ocazii de gol.

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Luând în considerare faptul că FC Twente scapă în medie 0,63 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 6,76 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Vitesse este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,82 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Vitesse în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, Vitesse – FC Twente, 2022/2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Vitesse și FC Twente?

Meciul se va disputa miercuri pe 25 ianuarie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Vitesse – FC Twente?

Meciul va avea loc pe stadionul GelreDome din Arnhem.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eredivisie, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 3-0 în favoarea lui FC Twente.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18534215
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații