Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Victoria – Speranța Drochia, Ponturi Pariuri, Moldova, Division A, 05 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Division A Moldovia

Un meci de fotbal între Victoria și Speranța Drochia din Division A va avea loc în Moldova, duminică, pe data de 05 noiembrie 2023, consultă pontul pentru Victoria – Speranța Drochia 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Victoria – Speranța Drochia

Meciul se va disputa pe stadionul mic Joma Arena, din orașul Chişinău, cu o capacitate de 2000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Victoria – Speranța Drochia 2023/2024

Ultimul meci pentru Victoria

Victoria se întoarce după o egalitate din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Floreşti, din Moldovan Cup, a luat sfârșit cu 1-1.

1-1

Ultimul meci pentru Speranța Drochia

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Division A, Speranța Drochia a disputat împotriva echipei FCM Ungheni, cu un scor final de2-1.

Cota de a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

Victoria vs Speranța Drochia h2h

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Division A, susținut pe data de 23-09-2023, din sezonul 2023/2024, s-a încheiat cu victoria echipei Victoria cu un scor de 1-3.

Seria de cinci jocuri a echipei Victoria s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Speranța Drochia.

Victoria

Division A clasament

Echipa Victoria are 22 puncte și ocupă la momentul actual locul 1 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Championship Round, cu o serie de 7 victorii, 1 remize și 1 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Sheriff II care sunt pe locul 2 în a 10-a etapă și cu același punctaj.

Analiza Victoria

Deoarece aceasta este ultima rundă a ligii, dinamica meciurilor este plină de anticipație și importanță. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, anumite echipe se regăsesc în situații unice care adaugă un plus de intrigă meciului lor final. Să aruncăm o privire asupra modului în care ultima rundă afectează Victoria și poziția lor în clasamentul ligii.

Momentan, în Division A, Victoria înregistrează 28 goluri înscrise și un număr de 10 goluri primite, după 9 de runde jucate.

Având 3 meciuri câștigate jucând în deplasare, putem deduce că această echipă știe să profite de terenul propriu, înregistrând 4 victorii, 0 înfrângeri, și 0 remize.

Golgheterul de la Victoria

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Constantin-Iuliu Cebotari. A marcat de 3 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Victoria să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

Speranța Drochia

Division A clasament

Cu 10 puncte câștigate, Speranța Drochia se află pe locul 5 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 3 victorii, 5 înfrângeri și 1 remize.

În 10-a etapă, echipa are același număr de puncte ca și comparativ cu FCM Ungheni echipa care este chiar deasupra, pe locul 4.

Analiza Speranța Drochia

Fiind vorba despre ultima rundă a ligii, meciurile se desfășoară cu o anticipație și o semnificație deosebită. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, unele echipe se găsesc în situații unice care adaugă o notă de intrigă în meciul lor final. Haideți să vedem cum ultima rundă afectează Speranța Drochia și poziția lor în clasamentul ligii.

Este un sezon dezamăgitor pentru Speranța Drochia, deoarece au fost retrogradați într-o divizie inferioară, indiferent de rezultatul ultimului lor meci.

Speranța Drochia, ca performanță, a reușit să primească mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie. Momentan, echipa a primit 12 goluri și a înscris 8 goluri în ultimele 9 de runde.

Aceasta este una din top 5 echipe din Division A și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Victoria – Speranța Drochia, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Victoria și Speranța Drochia?

Meciul se va disputa duminică pe 05 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Victoria – Speranța Drochia?

Meciul va avea loc pe stadionul Joma Arena din Chişinău.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Division A, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-3 în favoarea lui Victoria.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18943222
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații