Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Varberg BoIS – IFK Göteborg, Ponturi Pariuri, Sweden, Allsvenskan, 08 august 2022

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Allsvenskan_sweden

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Varberg BoIS – IFK Göteborg

Meciul e programat să aibă loc pe stadionulmic Varberg Energi Arena, din orașul Varberg, cu o capacitate de 5000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări jocul live?

Puteți urmări match live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la pontul Varberg BoIS – IFK Göteborg 2022

Varberg BoIS și IFK Göteborg sunt programate să se confrunte pe 08 august 2022, luni, într-un meci din Allsvenskan care se va desfășura în Sweden, aruncă o privire la pontul Varberg BoIS – IFK Göteborg 2022 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Varberg BoIS ultimul meci

Varberg BoIS vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la GIF Sundsvall, din cadrul Allsvenskan, s-a încheiat cu 1-3. Echipa antrenată de J. Persson și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 3-5-2.

Chiar și pe fondul unei performanțe slabe a întregii echipe, Eric Alexander Johansson a reușit să iasă în evidență. Fiind prezent în momentele decisive ale meciului, el a fost cel care a condus Varberg BoIS spre victorie.

IFK Göteborg ultimul meci

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde IFK Göteborg în cadrul la Allsvenskan, folosind formația 4-3-3, a reușit să ia trei puncte de la Norrköping, cu scorul final de 2-0.

Faptul că echipa a reușit să părăsească terenul cu o victorie, se datorează în special lui Marcus Berg. El a fost chintesența acestui câștig pe fondul unei performanțe slabe a echipei IFK Göteborg.

Performanța echipei IFK Göteborg în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Varberg BoIS.

Varberg BoIS vs IFK Göteborg h2h

Ultima dată, Varberg BoIS s-a confruntat cu IFK Göteborg în cadrul campionatului Allsvenskan. Varberg BoIS, care atunci ocupa locul 12, a intrat pe teren cu formația 3-4-3, în timp ce IFK Göteborg, care ocupa locul 10, a folosit tactica 4-2-3-1.

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Allsvenskan a sezonului 2022, care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Varberg BoIS

Allsvenskan clasament

Cu 18 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 5 câștiguri, 8 pierderi, 3 remize, Varberg BoIS își întâmpină adversarul ocupând locul 12 în Allsvenskan.

Cît pentru a 17-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele la Norrköping care ocupă locul 11.

Momentan, în Allsvenskan, Varberg BoIS are 14 goluri marcate și un total de 26 goluri primite, după 16 runde jucate.

Media posesiei a Varberg BoIS este de 39,75% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre Varberg BoIS x IFK Göteborg 2022, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Golgheterul de la Varberg BoIS

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Robin Simovic. Atacantul a marcat de 3 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Varberg BoIS să evite rezultate adverse de mai multe ori.

IFK Göteborg

Allsvenskan clasament

IFK Göteborg ajunge la această etapă deținând 27 puncte, și clasându-se pe locul 6 în Allsvenskan, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 5 meciuri pierdute și 3 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 17-a rundă cu un avantaj de 1 punct în raport cu Mjällby care se află pe locul 7.

Analiza IFK Göteborg

Momentan, în Allsvenskan, IFK Göteborg are 20 goluri marcate și un total de 15 goluri primite, după 16 runde jucate.

Media șuturilor pe poartă pentru IFK Göteborg nu este cea mai bună din campionat. Au doar 4 șuturi pe joc. Ceea ce sugerează faptul că echipa nu are obiceiul marcheze des, și nici să creeaze situații stresante pentru portarii echipei adverse.

IFK Göteborg este într-o formă excelentă! Cu o serie de 2 victorii, aceștia și-au bătut în cuie titlul de favorit a acestui campionat.

IFK Göteborg este o echipă mai ofensivă decât Varberg BoIS, înregistrând 1560 atacuri împotriva la 1540 din partea celor de la Varberg BoIS, și marcând de 20 ori comparativ cu Varberg BoIS care a înscris de 14 ori.

Golgheterul de la IFK Göteborg

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Marcus Berg, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 7 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care IFK Göteborg le-a obținut în mai multe meciuri.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la Varberg BoIS este R. Simovic, care a înscris deja 3 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui IFK Göteborg rămâne a fi M. Berg, care a fructificat 7 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Luând în considerare faptul că IFK Göteborg scapă în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Colțuri

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 4,4 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Varberg BoIS are o medie de 2,9 cartonașe galbene pe meci în cele 16 runde jucate, în timp ce IFK Göteborg are o medie de 1,9.

Ponturi pariuri pe piața Cartonașe

Cunoaștem că Varberg BoIS este o echipă mai agresivă fiindcă a primit o singura data cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu IFK Göteborg care nu a primit cartonașe roșii. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și profita.

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, Varberg BoIS – IFK Göteborg, 2022: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Varberg BoIS și IFK Göteborg?

Meciul se va disputa luni pe 08 august 2022.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Varberg BoIS – IFK Göteborg?

Meciul va avea loc pe stadionul Varberg Energi Arena din Varberg.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Allsvenskan, sezonul 2022 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18468983
Football Player
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații