Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Universitatea Cluj – UTA Arad, Ponturi Pariuri, România, Liga 1, 04 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Liga 1 Romania

Un meci în cadrul Liga 1 între echipele Universitatea Cluj și UTA Arad va avea loc duminică de la ora 11:00h (UTC), pe data de 04 februarie 2024, în România. Consultă pontul pentru Universitatea Cluj – UTA Arad 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Universitatea Cluj – UTA Arad

Meciul va avea loc pe Cluj Arena, din orașul Cluj-Napoca, cu o capacitate de 30200 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Universitatea Cluj – UTA Arad 2023/2024

În ediția actuală a Liga 1, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,39 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,61 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Universitatea Cluj

Universitatea Cluj revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la CSM Iaşi, din cadrul Liga 1 a luat sfârșit cu 1-0. Echipa antrenată de către I. Sabău și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-2-3-1.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 3.50, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Ultimul meci pentru UTA Arad

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde UTA Arad în cadrul la Liga 1, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Sepsi, cu scorul final de 2-1.

Gazdele aveau o cotă de 3.40 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Universitatea Cluj vs UTA Arad h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, UTA Arad ocupase locul 14 în Liga 1, iar Universitatea Cluj locul 13. UTA Arad a intrat pe teren cu tactica 4-3-3, în timp ce Universitatea Cluj a folosit formația 4-4-2.

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Liga 1, pe data de 15-09-2023, sezonul 2023/2024, ce s-a încheiat cu victoria echipei Universitatea Cluj cu un scor de 0-1.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Performanța echipei UTA Arad în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Universitatea Cluj.

Universitatea Cluj

Liga 1 clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Universitatea Cluj, care se află pe locul 8, cu 32 puncte acumulate, în cadrul competiției Liga 1 din România, performanța acestora a adus echipei până acum 8 victorii, 7 înfrângeri și 8 remize.

Hermannstadt se clasează puțin mai sus, ocupând locul 7 a 24-a etapă, cu același număr de puncte.

Echipa Universitatea Cluj ajunge la această etapă fiind la mijlocul clasamentului Liga 1, deși fără mari așteptări de a da roade, au voință să dovedească o performanță bună.

Analiza Universitatea Cluj

După 23 runde, Universitatea Cluj a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 33 goluri până acum și au marcat de 30 ori.

Universitatea Cluj vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Ioan Ovidiu Sabău caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Pe parcursul campionatului, Universitatea Cluj are o medie de lovituri pe poartă de doar 4,35 pe meci. Acest lucru pare a fi un bun indice, care arată că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau că nu le dă prea mult de lucru portarilor adverși.

Universitatea Cluj este de o natură mai ofensivă decât UTA Arad, înregistrând 2373 atacuri dintre care a înscris de 25 ori, comparativ cu 2181 din partea celor de la UTA Arad, care au marcat de 30 ori.

Golgheterul de la Universitatea Cluj

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Dan Nistor care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Universitatea Cluj să introducă cele 9 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

UTA Arad

Liga 1 clasament

Cu 27 puncte câștigate, UTA Arad se află pe locul 12 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 6 victorii, 8 înfrângeri și 9 remize.

În 24-a etapă, echipa are același număr de puncte ca și comparativ cu U Craiova 1948 echipa care este chiar deasupra, pe locul 11.

Analiza UTA Arad

UTA Arad, ca performanță, a reușit să primească mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie. Momentan, echipa a primit 33 goluri și a înscris 25 goluri în ultimele 23 de runde.

Golgheterul de la UTA Arad

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Claudiu Micovschi. Atacantul a marcat de 5 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la UTA Arad să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Universitatea Cluj este Dan Nistor, care a înscris deja 9 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui UTA Arad rămâne a fi Claudiu Micovschi, care a avut 5 ocazii de gol.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Opțiunea de a paria Sub 2,5 goluri este, de asemenea, una convingătoare, deoarece UTA Arad are o medie de 0,82 goluri marcate pe meci ca vizitator și de regulă nu scapă goluri când joacă în deplasare, ceea ce face aceasta o piață demnă de a fi explorată.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 4,59 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,26 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Universitatea Cluj – UTA Arad, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Universitatea Cluj și UTA Arad?

Meciul se va disputa duminică pe 04 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Universitatea Cluj – UTA Arad?

Meciul va avea loc pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga 1, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui Universitatea Cluj.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18859646
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații