Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Union Saint-Gilloise – Anderlecht, Ponturi Pariuri, Belgia, Pro League, 05 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Pro League Belgium

Union Saint-Gilloise și Anderlecht se vor confrunta pe 05 mai 2024, duminică de la ora 16:30h (UTC), în cadrul la Pro League în Belgia, Uită-te la pontul pentru Union Saint-Gilloise – Anderlecht 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Union Saint-Gilloise – Anderlecht

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Stade Joseph Mariën, din orașul Brussels, cu o capacitate de 6000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Union Saint-Gilloise – Anderlecht 2023/2024

Pro League a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 3,06 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,82 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Union Saint-Gilloise

Union Saint-Gilloise se întoarce după o victorie din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Antwerp, din Pro League, a luat sfârșit cu 4-1. Antrenorul echipei, A. Blessin, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-5-2.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.55.

Evoluția fantastică a lui Mohamed El Amine Amoura a adus victoria echipei. Acesta a fost instrumental în crearea momentelor decisive pentru al lor, atack și a demonstrat a fi un călău al rivalului, asigurând victoria și prin pasuri de gol.

Ultimul meci pentru Anderlecht

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Anderlecht în cadrul la Pro League, folosind formația 4-3-3, a disputat împotriva celor de la Cercle Brugge și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-1.

Nu era greu să anticipezi un egal, care are și cote de 3.50, având în vedere puterea ambelor echipe.

Union Saint-Gilloise vs Anderlecht h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Pro League, Union Saint-Gilloise se afla pe locul 2 în timp ce Anderlecht era pe locul 1. Union Saint-Gilloise a ieșit pe teren cu tactica 3-5-2 în timp ce Anderlecht și-a aranjat jucătorii sub formația 4-3-3.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit a fost în urmă cu mai puțin de o lună, pe 14-04-2024. Într-un meci în Pro League 2023/2024, Anderlecht s-a impus și și-a infrânt rivalii cu 2-1.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce Union Saint-Gilloise a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la Antwerp, Anderlecht a egalat împotriva Cercle Brugge. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

Este important de remarcat faptul că o mare parte din acest scenariu advers se datorează performanței lui Mohamed El Amine Amoura, care a avut o prestație uimitoare și a reprezentat cheia victoriei impresionante a echipei.

Union Saint-Gilloise

Echipa Union Saint-Gilloise are 70 puncte și ocupă la momentul actual locul 1 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Championship Round, cu o serie de 21 de victorii, 7 remize și 2 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 7 puncți pentru cea de a 7-a etapă și este urmată de Anderlecht care ocupă locul 2 în clasament.

Analiza Union Saint-Gilloise

Momentan, în Pro League, Union Saint-Gilloise însumează 63 goluri date și au un total de 31 goluri primite, după un număr de 6 runde jucate.

al lor prezintă o rată medie de posesie, în campionat, de 49,8%, ceea ce arată că echipa nu prea ia inițiativă pe timpul meciurilor. Astfel, pentru acest meci Union Saint-Gilloise x Anderlecht din 2023/2024, echipa ar trebui să fie mai implicată și să se folosească de avantajul posesiei pentru a ataca adversarul.

Având 10 meciuri câștigate jucând în deplasare, putem deduce că această echipă știe să profite de terenul propriu, înregistrând 11 victorii, 1 înfrângeri, și 3 remize.

Union Saint-Gilloise este de o natură mai ofensivă decât Anderlecht, înregistrând 3422 atacuri dintre care a înscris de 58 ori, comparativ cu 3087 din partea celor de la Anderlecht, care au marcat de 63 ori.

Din ce în ce mai proeminent în cadrul echipei, Kevin Mac Allister, un fundaș care a apărut în acest sezon, a avut o performanță bună în ultimul meci al clubului. În meciul împotriva Antwerp, el a fost piesa fundamentală, oferind o mare siguranță pentru întreaga echipa și demonstrând că s-a adaptat deja noului club.

Golgheterul de la Union Saint-Gilloise

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar M. Amoura cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Union Saint-Gilloise, 18 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Anderlecht

Echipa Anderlecht are 63 puncte și actualmente ocupă locul 2 în clasament, loc care se califică pentru Championship Round, având în spate o istorie de 18 victorii, 9 remize și 3 înfrângeri.

Echipa începe 7-a etapăcu un mic dezavantaj de 7 puncți față de Union Saint-Gilloise care ocupă locul 1.

Analiza Anderlecht

Actualmente, Anderlecht înregistrează 58 goluri înscrise și un număr de 30 goluri primite în Pro League, după cele 6 runde jucate.

Aceasta este una din top 5 echipe din Pro League și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Luând în considerație bilanțul lui Anderlecht care figurează 7 victorii, 2 înfrângeri, și 6 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Viața lui Luis Vázquez nu pare să fie ușoară în acest început la noua echipă. Angajat pentru acest sezon, jucătorul nu a avut o performanță bună, fapt care s-a repetat în ultimul meci al Anderlecht. El nu a reuși să înscrie goluri în meciul cu Cercle Brugge, acumulând astfel o prestație proastă.

Golgheterul de la Anderlecht

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Anders Dreyer, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 18 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Anderlecht le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice a echipei Anderlecht

Echipa Anderlecht este unul dintre fenomenele acestui sport, colectând deja 34 titluri în istoria campionatului. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă mai slabă.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Union Saint-Gilloise este M. Amoura, care a înscris deja 18 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Anderlecht rămâne a fi Anders Dreyer, care a avut 18 ocazii de gol.

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Luând în considerare faptul că Anderlecht are în medie 1,87 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 5,1 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Union Saint-Gilloise are o medie de 9,9 cartonașe galbene pe meci după cele 6 runde, în timp ce Anderlecht are o medie de 7,9. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 20,67 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Union Saint-Gilloise – Anderlecht, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Union Saint-Gilloise și Anderlecht?

Meciul se va disputa duminică pe 05 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Union Saint-Gilloise – Anderlecht?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade Joseph Mariën din Brussels.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Pro League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Anderlecht.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19103883
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații