Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Unión La Calera – Ñublense, Ponturi Pariuri, Chile, Primera Division, 05 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Primera Division Chile

Unión La Calera și Ñublense sunt programate să se confrunte pe 05 mai 2024, duminică de la ora 16:30h (UTC), într-un meci din Primera Division care se va desfășura în Chile, aruncă o privire la pontul Unión La Calera – Ñublense 2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Unión La Calera – Ñublense

Meciul va avea loc pe stadionul mic Estadio Municipal Nicolás Chahuán Nazar, din orașul La Calera, cu o capacitate de 10000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Unión La Calera – Ñublense 2024

În ciuda schimbării sezonului, Primera Division nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,69 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,73 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Unión La Calera

Unión La Calera se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Colo-Colo, din cadrul Primera Division, s-a terminat cu 3-1. Echipa antrenată de M. Fernández s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-4-2.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.50 au arătat acest lucru.

Ultimul meci pentru Ñublense

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Ñublense în cadrul la Primera Division, folosind formația 4-4-2, a reușit să ia trei puncte de la Cobreloa, cu scorul final de 6-0.

Cota de 1.70 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

Unión La Calera vs Ñublense h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Ñublense era pe locul 13 în Primera Division în timp ce Unión La Calera ocupa locul 9. Ñublense a intrat pe teren cu formația 5-3-2, tactică care a fost folosită și de Unión La Calera pentru acest meci.

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Primera Division a sezonului 2023, care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Performanța echipei Ñublense în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Unión La Calera.

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce Ñublense a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la Cobreloa, Unión La Calera a pierdut împotriva Colo-Colo. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

Unión La Calera

Primera Division clasament

Cu 6 puncte acumulate, Unión La Calera ocupă actualmente locul 16 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 1 victorii, 6 înfrângeri și 3 remize.

Cît pentru a 11-a etapă, echipa a rămas acelasi scor celor de la Copiapó care se află puțin mai deasupra, pe locul 15.

Analiza Unión La Calera

Unión La Calera a primit un total de 16 goluri și a înscris de doar 7 ori, ceea ce arată clar că a primit mai multe goluri decât a dat după cele 10 de runde.

Unión La Calera a trecut printr-un moment dificil în ultimele lor meciuri, pierzând ultimele 4 meciuri și remizând în celălalt. Vor trebui să se regrupeze și să găsească o modalitate de a se redresa din această cădere de formă dacă vor să își salveze sezonul.

Se poate observa, în urma performanțelor recente, că Unión La Calera are probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Având în vedere că al lor are o medie de posesie a mingii de 42,8% în campionat, echipa nu poate propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru acest meci. Prin urmare, fanii speră ca echipa să aibă mult mai mult succes și posesie în acest meci Unión La Calera x Ñublense din 2024 și să le transforme în goluri.

Golgheterul de la Unión La Calera

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Emanuel Gigliotti cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Unión La Calera, 2 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Ñublense

Primera Division clasament

Ñublense ajunge la această etapă deținând 14 puncte, clasându-se pe locul 8 în Primera Division, ca rezultat a 4 meciuri câștigate, 4 meciuri pierdute și 2 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 11-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Everton care se află pe locul 9, si are acelasi punctaj.

Analiza Ñublense

Echipa ajunge să aibă 19 goluri înscrise și 14 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 10 de runde.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Ñublense se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5,2 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Golgheterul de la Ñublense

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Gabriel Graciani, care a dominat zona ofensivă. mijlocașului a marcat deja de 5 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Ñublense le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Luând în considerare faptul că Ñublense are în medie 2 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 5.

Ñublense este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,1 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Ñublense în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,4 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Ambele echipe au același număr de cartonașe roșii în sezon, în acest caz 4. O piață de explorat pentru a obține o profitul din pariurile tale!

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Unión La Calera – Ñublense, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Unión La Calera și Ñublense?

Meciul se va disputa duminică pe 05 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Unión La Calera – Ñublense?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Municipal Nicolás Chahuán Nazar din La Calera.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Primera Division, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19067971
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații