Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

UD Oliveirense – Torreense, Ponturi Pariuri, Portugalia, Segunda Liga, 09 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Segunda Liga Portugal

UD Oliveirense și Torreense se vor confrunta pe 09 februarie 2024, vineri de la ora 18:00h (UTC), în cadrul la Segunda Liga în Portugalia, Uită-te la pontul pentru UD Oliveirense – Torreense 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între UD Oliveirense – Torreense

Meciul e programat să aibă loc pe Estádio de Ribes, din orașul Santa Maria de Oliveira, cu o capacitate de 30127 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la UD Oliveirense – Torreense 2023/2024

Segunda Liga a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,64 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,44 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru UD Oliveirense

UD Oliveirense se întoarce după o egalitate din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Penafiel, din cadrul Segunda Liga, s-a terminat cu 1-1. Echipa antrenată de R. Moutinho Chéu s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 3-4-3.

Până la urmă, remiza (cu cote de 3.50) a fost un rezultat bun, luând în considerare faptul că cealaltă echipă era cea favorită.

Ultimul meci pentru Torreense

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Torreense în cadrul la Segunda Liga, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la AVS, cu scorul final de 2-1.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 3.00.

UD Oliveirense vs Torreense h2h

Ultima dată, UD Oliveirense s-a confruntat cu Torreense în cadrul campionatului Segunda Liga. UD Oliveirense, care atunci ocupa locul 3, a intrat pe teren cu formația 4-3-3, în timp ce Torreense, care ocupa locul 10, a folosit tactica 3-4-3.

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Segunda Liga, pe data de 03-09-2023, sezonul 2023/2024, ce s-a încheiat cu victoria echipei Torreense cu un scor de 3-1.

Performanța echipei Torreense în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de UD Oliveirense.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

UD Oliveirense

Segunda Liga clasament

Cu toate acestea, UD Oliveirense ajunge la acest meci cu 22 puncte, clasându-se pe locul 14 în Segunda Liga, dispunând de un bilanț negativ cu 8 jocuri pierdute, 5 câștigate și 7 remize.

Aceasta înseamnă că, pentru a 21-a etapă, echipa obține un avantaj de 1 punct în raport cu Feirense care se află pe locul 15.

Analiza UD Oliveirense

UD Oliveirense a primit un total de 30 goluri și a înscris de doar 21 ori, ceea ce arată clar că a primit mai multe goluri decât a dat după cele 20 de runde.

Performanța echipei UD Oliveirense pe parcursul campionatului nu este cea mai bună, în ceea ce privește media șuturilor pe poartă. Echipa are doar 3,55 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă multe goluri de obicei sau nu le dă prea mult de lucru portarilor din echipele adverse.

Golgheterul de la UD Oliveirense

În acest sezon, prestația individuală a lui Anthony Carter a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 4 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de UD Oliveirense în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Torreense

Segunda Liga clasament

Torreense ajunge la această etapă deținând 30 puncte, clasându-se pe locul 5 în Segunda Liga, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 6 meciuri pierdute și 6 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 21-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Tondela care se află pe locul 6, si are acelasi punctaj.

Analiza Torreense

Echipa ajunge să aibă 26 goluri înscrise și 21 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 20 de runde.

Aceasta este una din top 5 echipe din Segunda Liga și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Golgheterul de la Torreense

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Welthon. Atacantul a marcat de 7 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Torreense să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la UD Oliveirense este Anthony Carter, care a înscris deja 4 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Torreense rămâne a fi Welthon, care a avut 7 ocazii de gol.

Cele mai multe goluri se marchează între minutele 75-90, acesta fiind momentul oportun de a plasa un pariu cu șanse mari de câștig pentru cei care urmăresc meciul live.

Luând în considerare faptul că Torreense are în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 4,7 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

UD Oliveirense are o medie de 2,8 cartonașe galbene pe meci după cele 20 runde, în timp ce Torreense are o medie de 2,8. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,9 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, UD Oliveirense – Torreense, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre UD Oliveirense și Torreense?

Meciul se va disputa vineri pe 09 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă UD Oliveirense – Torreense?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio de Ribes din Santa Maria de Oliveira.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Segunda Liga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-1 în favoarea lui Torreense.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870185
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații