Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Tromsø – Strømsgodset, Ponturi Pariuri, Norway, Eliteserien, 05 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eliteserien_Norway

Tromsø și Strømsgodset sunt programate să se confrunte pe 05 noiembrie 2023, duminică, într-un meci din Eliteserien care se va desfășura în Norway, aruncă o privire la pontul Tromsø – Strømsgodset 2023 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Tromsø – Strømsgodset

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Alfheim Stadion, din orașul Tromso, cu o capacitate de 6687 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Tromsø – Strømsgodset 2023

Eliteserien a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 3,25 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 3,11 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Tromsø

Tromsø se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Molde, din cadrul Eliteserien, s-a terminat cu 1-4. Antrenorul echipei, G. Helstrup, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-4-3.

Am asistat la o supriză foarte mare în acest meci! Cotele de 5.25 pentru victorie au asigurat victoria neașteptată a celor subestimați.

Echipa a ieșit învingătoare datorită măestriei lui Mai Traore. Pe lângă faptul că a marcat 1 gol , acesta a fost decisiv de-a lungul jocului și a fost un element cheie pentru victoria lui Tromsø.

Ultimul meci pentru Strømsgodset

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Strømsgodset în cadrul la Eliteserien, folosind formația 3-4-3, a reușit să ia trei puncte de la Viking, cu scorul final de 1-0.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.90.

Tromsø vs Strømsgodset h2h

Ultima dată, Tromsø s-a confruntat cu Strømsgodset în cadrul campionatului Eliteserien. Tromsø, care atunci ocupa locul 7, a intrat pe teren cu formația 3-5-2, în timp ce Strømsgodset, care ocupa locul 11, a folosit tactica 3-4-3.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Eliteserien, ce a avut loc pe data de 30-04-2023, din sezonul 2023, și s-a încheiat cu succesul echipei Tromsø cu un scor de 0-1.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Echipa Tromsø în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Strømsgodset.

Tromsø

Eliteserien clasament

Echipa Tromsø are 54 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru UEFA Champions League Qualifiers, cu o serie de 17 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că în 27-a etapă, echipa a depășit pe Brann care se află pe locul 3 în clasament, are un avantaj de 2 puncți.

Analiza Tromsø

Momentan, în Eliteserien, Tromsø înregistrează 43 goluri înscrise și un număr de 29 goluri primite, după 26 de runde jucate.

al lor prezintă o rată medie de posesie de 47,27% în campionat, ceea ce înseamnă că echipa nu prea ia, de obicei, inițiativa în joc și are un stil de joc reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Tromsø x Strømsgodset din 2023, echipa ar trebui să încerce să profite de posesie și să-și atace adversarul.

Tromsø este de o natură mai ofensivă decât Strømsgodset, înregistrând 2619 atacuri dintre care a înscris de 30 ori, comparativ cu 2468 din partea celor de la Strømsgodset, care au marcat de 43 ori.

Golgheterul de la Tromsø

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Vegard Erlien. A marcat de 13 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Tromsø să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Strømsgodset

Eliteserien clasament

Strømsgodset ajunge la această etapă deținând 33 puncte, clasându-se pe locul 9 în Eliteserien, ca rezultat a 10 meciuri câștigate, 13 meciuri pierdute și 3 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 27-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Rosenborg care se află pe locul 10, si are acelasi punctaj.

Analiza Strømsgodset

După 26 runde, Strømsgodset a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 33 goluri până acum și au marcat de 30 ori.

Golgheterul de la Strømsgodset

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Jonatan Brunes, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 6 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Strømsgodset le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Tromsø este Vegard Erlien, care a înscris deja 13 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Strømsgodset rămâne a fi Jonatan Brunes, care a avut 6 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Opțiunea de a paria Sub 2,5 goluri este, de asemenea, una convingătoare, deoarece Strømsgodset are o medie de 0,85 goluri marcate pe meci ca vizitator și de regulă nu scapă goluri când joacă în deplasare, ceea ce face aceasta o piață demnă de a fi explorată.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 3,98.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 2,92 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Tromsø – Strømsgodset, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Tromsø și Strømsgodset?

Meciul se va disputa duminică pe 05 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Tromsø – Strømsgodset?

Meciul va avea loc pe stadionul Alfheim Stadion din Tromso.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eliteserien, sezonul 2023 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui Tromsø.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18748535
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații