Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

TOP Oss – FC Eindhoven, Ponturi Pariuri, Olanda, Eerste Divisie, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eerste Divisie Netherlands

TOP Oss și FC Eindhoven sunt programate să se confrunte pe 05 aprilie 2024, vineri de la ora 18:00h (UTC), într-un meci din Eerste Divisie care se va desfășura în Olanda, aruncă o privire la pontul TOP Oss – FC Eindhoven 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între TOP Oss – FC Eindhoven

Meciul se va disputa pe stadionul mic Frans Heesen Stadion, din orașul Oss, cu o capacitate de 4700 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la TOP Oss – FC Eindhoven 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Eerste Divisie nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 3,03 goluri pe meci, care este foarte aproape de 3,07 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru TOP Oss

TOP Oss revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la VVV-Venlo, din cadrul Eerste Divisie a luat sfârșit cu 2-0. Echipa antrenată de către R. Brood și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-2-3-1.

Cotele de 1.65 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Lars Nieuwpoort a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru FC Eindhoven

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde FC Eindhoven în cadrul la Eerste Divisie, folosind formația 3-4-3, a disputat împotriva celor de la SC Cambuur și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-3.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 2.50.

TOP Oss vs FC Eindhoven h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, FC Eindhoven ocupase locul 12 în Eerste Divisie, iar TOP Oss locul 20. FC Eindhoven a intrat pe teren cu tactica 3-4-1-2, în timp ce TOP Oss a folosit formația 5-4-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la Eerste Divisie, pe 27-11-2023, a sezonului 2023/2024, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa TOP Oss în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu FC Eindhoven.

TOP Oss

Eerste Divisie clasament

TOP Oss ajunge la etapa actuală cu doar 29 puncte acumulate, plasând-o pe locul 17 în clasamentul din Eerste Divisie, având 21 de meciuri pierdute și doar 9 câștigate, dar totuși obținând 2 remize.

Cît pentru a 33-a etapă, echipa a reușit să acumuleze cu un avantaj de 1 punct față de Jong PSV care se clasează puțin mai dedesubt, pe locul 18 și cu 1 punct mai puțin decât Telstar echipa care ocupă locul 16 în clasament.

Analiza TOP Oss

Momentan, în Eerste Divisie, TOP Oss are 25 goluri marcate și un total de 52 goluri primite, după 32 runde jucate.

TOP Oss vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Ruud Brood caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Ultimele performanțe ale echipei TOP Oss au arătat că aceasta întâmpină dificultăți în a marca goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Aceste aspecte indică faptul că echipa are probleme în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

Media posesiei a al lor este de 39,47% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre TOP Oss x FC Eindhoven 2023/2024, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Golgheterul de la TOP Oss

Până în această etapă a campionatulu, ancora pentru zona ofensivă a echipei a fost Arthur Allemeersch. TOP Oss a avut beneficiat din plin de performanța atacantul care a marcat 5 goluri în acest sezon.

FC Eindhoven

Eerste Divisie clasament

FC Eindhoven ajunge la această etapă deținând 38 puncte, clasându-se pe locul 14 în Eerste Divisie, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 10 meciuri pierdute și 14 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 33-a rundă cu un avantaj de 2 puncți în raport cu Jong Ajax care se află pe locul 15.

Analiza FC Eindhoven

Momentan, FC Eindhoven a primit 46 goluri și a înscris 38 goluri în ultimele 32 de runde, fapt care arată ca a primit mai multe goluri decât a marcat.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, FC Eindhoven se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,69 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Golgheterul de la FC Eindhoven

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Ozan Kökcü, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 10 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care FC Eindhoven le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la TOP Oss este Arthur Allemeersch, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui FC Eindhoven rămâne a fi Ozan Kökcü, care a avut 10 ocazii de gol.

Cele mai multe goluri se marchează între minutele 75-90, acesta fiind momentul oportun de a plasa un pariu cu șanse mari de câștig pentru cei care urmăresc meciul live.

Pe motiv că FC Eindhoven înregistrează o medie de 1,38 goluri pe meci când joacă în deplasare și nu obișnuește să scape goluri, piața Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă excelentă de luat în considerare.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 4,08 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, TOP Oss – FC Eindhoven, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre TOP Oss și FC Eindhoven?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă TOP Oss – FC Eindhoven?

Meciul va avea loc pe stadionul Frans Heesen Stadion din Oss.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eerste Divisie, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18855140
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații