Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

The Strongest – San Antonio Bulo Bulo, Ponturi Pariuri, Bolivia, Liga De Futbol Prof, 06 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Un meci de fotbal între The Strongest și San Antonio Bulo Bulo din Liga De Futbol Prof va avea loc în Bolivia, sâmbătă de la ora 22:00h (UTC), pe data de 06 aprilie 2024, consultă pontul pentru The Strongest – San Antonio Bulo Bulo 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între The Strongest – San Antonio Bulo Bulo

Meciul e programat să aibă loc pe bine cunoscute stadionul Estadio Hernando Siles, din orașul La Paz, cu o capacitate de 42000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la The Strongest – San Antonio Bulo Bulo 2024

În ciuda schimbării sezonului, Liga De Futbol Prof nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,85 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,76 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru The Strongest

The Strongest se întoarce după o înfrângere din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Real Tomayapo, din Liga De Futbol Prof, a luat sfârșit cu 2-0.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 3.75, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Ultimul meci pentru San Antonio Bulo Bulo

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Liga De Futbol Prof, San Antonio Bulo Bulo a disputat împotriva echipei Real Tomayapo, cu un scor final de3-0.

Cota de 1.70 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

The Strongest vs San Antonio Bulo Bulo h2h

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Liga De Futbol Prof, pe data de 28-02-2024, a sezonului 2024, cel care s-a încheiat cu victoria echipei San Antonio Bulo Bulo cu scorul de 5-1.

Performanța echipei San Antonio Bulo Bulo în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de The Strongest.

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce San Antonio Bulo Bulo a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la Real Tomayapo, The Strongest a pierdut împotriva Real Tomayapo. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

The Strongest

Liga De Futbol Prof clasament

Echipa The Strongest are 10 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Quarter-finals, cu o serie de 3 victorii, 1 remize și 2 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 2 puncți pentru cea de a 8-a etapă, s-a luat la întrecere cu Real Tomayapo pe locul 3 în clasament.

Analiza The Strongest

La sfârșitul celor 7 de runde, The Strongest a ajuns să aibă mai multe goluri primite decât înscrise. Echipa a înscris de doar 12 ori, în timp ce a primit 13 goluri.

The Strongest vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Pablo Hernán Lavallén caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Echipele care au posesia mingii peste 50%, de regulă au tendința de a ține sub control adversarul. În pofida acestui lucru, The Strongest încearcă să obțină o medie a posesiei balonului de 58,83% pentru a controla jocul.

Golgheterul de la The Strongest

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Luciano Ursino Pegolo. Atacantul a marcat deja 2 goluri, fiind extrem de important pentru The Strongest, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

San Antonio Bulo Bulo

Liga De Futbol Prof clasament

Echipa San Antonio Bulo Bulo are 14 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru Quarter-finals, având în spate o istorie de 4 victorii, 2 remize și 1 înfrângeri.

Analiza San Antonio Bulo Bulo

La acest moment, San Antonio Bulo Bulo se prezintă cu 15 goluri date și un total de 5 goluri primite, după 7 runde jucate, în Liga De Futbol Prof.

San Antonio Bulo Bulo e într-o formă fenomenală! Cu 2 victorii în spate, nu pare să existe nicio îndoială cu privire la cine este favoritul acestui campionat.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, San Antonio Bulo Bulo se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 6,57 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Liga De Futbol Prof.

Golgheterul de la San Antonio Bulo Bulo

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Felipe Pasadore. Atacantul a marcat de 7 ori în sezonul curent și a ajutat echipa San Antonio Bulo Bulo să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Datorită faptului că San Antonio Bulo Bulo are o medie de 1,67 goluri pe meci când joacă în deplasare, piața pentru Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună. Această opțiune poate fi foarte bună, având în vedere că San Antonio Bulo Bulo nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 5,78 cornere pe joc.

The Strongest este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 7 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru The Strongest în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,29 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, The Strongest – San Antonio Bulo Bulo, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre The Strongest și San Antonio Bulo Bulo?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 06 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă The Strongest – San Antonio Bulo Bulo?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Hernando Siles din La Paz.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga De Futbol Prof, sezonul 2024 și s-a încheiat 5-1 în favoarea lui San Antonio Bulo Bulo.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19106949
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații