Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Teuta Durrës – Egnatia Rrogozhinë, Ponturi Pariuri, Albania, Superliga, 04 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Superliga_albania

Teuta Durrës și Egnatia Rrogozhinë vor juca pe 04 mai 2024, sâmbătă de la ora 14:00h (UTC), în cadrul la Superliga în Albania, Uită-te la pontul pentru Teuta Durrës – Egnatia Rrogozhinë 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Teuta Durrës – Egnatia Rrogozhinë

Meciul va avea loc pe stadionul mic Stadiumi Niko Dovana, din orașul Durrës, cu o capacitate de 12040 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Teuta Durrës – Egnatia Rrogozhinë 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Superliga nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,29 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,22 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Teuta Durrës

Teuta Durrës revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Kukësi, din cadrul Superliga a luat sfârșit cu 0-2.

Acest rezultat pozitiv a arătat echipa favorită chiar de dinaintea meciului, care avea o cotă de .

Ultimul meci pentru Egnatia Rrogozhinë

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Superliga, Egnatia Rrogozhinë a disputat împotriva echipei Vllaznia Shkodër, cu un scor final de 0-1.

Meciul se aștepta a fi unul strâns, cu cote de înfrângere pentru echipa gazdă de 3.50.

Teuta Durrës vs Egnatia Rrogozhinë h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la Superliga, pe 25-02-2024, a sezonului 2023/2024, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Teuta Durrës

Superliga clasament

Fiind clasată pe locul 7 în clasamentul din Superliga, Teuta Durrës ajunge la etapa actuală cu 41 puncte acumulate, împovărați de un bilanț negativ cu 10 victorii, 12 înfrângeri și 11 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 2 puncți pentru cea de a 34-a etapă, s-a luat la întrecere cu Laçi pe locul 8 în clasament.

Analiza Teuta Durrës

La sfârșitul celor 33 de runde, Teuta Durrës a ajuns să aibă mai multe goluri primite decât înscrise. Echipa a înscris de doar 31 ori, în timp ce a primit 35 goluri.

Media loviturilor pe poartă pentru echipa Teuta Durrës din campionat nu este cea mai bună. Există doar 3,36 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

Media posesiei a al lor este de 49,23% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre Teuta Durrës x Egnatia Rrogozhinë 2023/2024, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Golgheterul de la Teuta Durrës

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Klejdi Daci. Atacantul a marcat de 7 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Teuta Durrës să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

Egnatia Rrogozhinë

Superliga clasament

Echipa Egnatia Rrogozhinë are 60 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru Championship Round, având în spate o istorie de 17 victorii, 9 remize și 7 înfrângeri.

Analiza Egnatia Rrogozhinë

Echipa ajunge să aibă 49 goluri înscrise și 33 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 33 de runde.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Superliga.

Drumul adversarilor de a triumfa împotriva celor de la Egnatia Rrogozhinë, este unul destul de îngust, cu un bilanț de 8 victorii, 3 înfrângeri, și 5 remize.

Golgheterul de la Egnatia Rrogozhinë

Raphael Dwamena s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 9 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Egnatia Rrogozhinë.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Teuta Durrës este Klejdi Daci, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Egnatia Rrogozhinë rămâne a fi Raphael Dwamena, care a avut 9 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Pariul pe sub 2,5 goluri poate fi o alternativă bună, deoarece se știe că Egnatia Rrogozhinë nu primește goluri când joacă în deplasare. Egnatia Rrogozhinë are, de asemenea, o medie de 1,69 goluri pe meci atunci când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 4,16 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Teuta Durrës are o medie de 2,1 cartonașe galbene pe meci după cele 33 runde, în timp ce Egnatia Rrogozhinë are o medie de 2,3. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,55 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Egnatia Rrogozhinë, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 5 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Teuta Durrës care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Teuta Durrës – Egnatia Rrogozhinë, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Teuta Durrës și Egnatia Rrogozhinë?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Teuta Durrës – Egnatia Rrogozhinë?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadiumi Niko Dovana din Durrës.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Superliga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18960754
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații