Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

St Patrick’s – Shamrock Rovers, Ponturi Pariuri, Republic of Ireland, Premier Division, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier_Division_Republic_of_Ireland

Un meci în cadrul Premier Division între echipele St Patrick’s și Shamrock Rovers va avea loc vineri de la ora 18:45h (UTC), pe data de 05 aprilie 2024, în Republic of Ireland. Consultă pontul pentru St Patrick’s – Shamrock Rovers 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între St Patrick’s – Shamrock Rovers

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Richmond Park, din orașul Dublin, cu o capacitate de 2500 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la St Patrick’s – Shamrock Rovers 2024

Premier Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,61 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,13 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru St Patrick’s

St Patrick’s vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Sligo Rovers, din cadrul Premier Division, s-a încheiat cu 3-0.

Victoria gazdelor avea o cotă de 2.25, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Ultimul meci pentru Shamrock Rovers

Shamrock Rovers pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o victorie. Unde în cadrul la Premier Division, a disputat împotriva echipei Waterford United, cu un scor final de 1-2.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.57.

St Patrick’s vs Shamrock Rovers h2h

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Premier Division, pe data de 27-10-2023, sezonul 2023, ce s-a încheiat cu victoria echipei Shamrock Rovers cu un scor de 0-2.

Performanța echipei Shamrock Rovers în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de St Patrick’s.

St Patrick’s

Premier Division clasament

Cu toate acestea, St Patrick’s ajunge la acest meci cu 10 puncte, clasându-se pe locul 5 în Premier Division, dispunând de un bilanț negativ cu 4 jocuri pierdute, 3 câștigate și 1 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Bohemians care sunt pe locul 6 în a 9-a etapă și cu același punctaj.

Analiza St Patrick’s

Momentan, în Premier Division, St Patrick’s însumează 8 goluri date și au un total de 8 goluri primite, după un număr de 8 runde jucate.

Golgheterul de la St Patrick’s

În acest sezon, prestația individuală a lui Luke Turner a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 2 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de St Patrick’s în mai multe meciuri.

Shamrock Rovers

Premier Division clasament

Echipa Shamrock Rovers are 12 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru Calificările UEFA Conference League, având în spate o istorie de 3 victorii, 3 remize și 1 înfrângeri.

Analiza Shamrock Rovers

Shamrock Rovers însumează 10 goluri înscrise și 7 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 8 de runde.

Shamrock Rovers este într-o formă excelentă! Cu o serie de 3 victorii, aceștia și-au bătut în cuie titlul de favorit a acestui campionat.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Shamrock Rovers se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Aceasta este una din top 5 echipe din Premier Division și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

De obicei, echipele pot exercita controlul asupra adversarilor în momentul când posesia mingii depășește 50%. Deci prin urmare, Shamrock Rovers tinde să controleze jocul cu o medie de 63,86% a posesiei mingii.

Shamrock Rovers, de obicei, nu le oferă multe șanse adversarilor nici în deplasare, cu un bilanț de 2 victorii, 1 înfrângeri și 1 remize.

Golgheterul de la Shamrock Rovers

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Darragh Burns. mijlocașului a marcat de 3 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Shamrock Rovers să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Date istorice a echipei Shamrock Rovers

Cu 19 titluri obținute în istoria campionatului, Shamrock Rovers este una din cele mai cotate echipe din competiție. Palmaresul echipei poate influența rezultatul final al meciului; nu ar fi prima dată când echipa reușește să surprindă publicul cu o victorie într-un moment de rezultate mai proaste.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Shamrock Rovers a scăpat 3 goluri în deplasare timp de 4 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Shamrock Rovers nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 0-2, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Shamrock Rovers are în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 6,02 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Shamrock Rovers este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 7,29 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Shamrock Rovers în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

St Patrick’s are o medie de 2 cartonașe galbene pe meci după cele 8 runde, în timp ce Shamrock Rovers are o medie de 2. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,5 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, St Patrick’s – Shamrock Rovers, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre St Patrick’s și Shamrock Rovers?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă St Patrick’s – Shamrock Rovers?

Meciul va avea loc pe stadionul Richmond Park din Dublin.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier Division, sezonul 2023 și s-a încheiat 0-2 în favoarea lui Shamrock Rovers.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19046074
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații