Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

St Patrick’s – Dundalk, Ponturi Pariuri, Republic of Ireland, Premier Division, 03 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier_Division_Republic_of_Ireland

St Patrick’s și Dundalk vor juca pe 03 iunie 2024, luni de la ora 16:15h (UTC), în cadrul la Premier Division în Republic of Ireland, Uită-te la pontul pentru St Patrick’s – Dundalk 2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între St Patrick’s – Dundalk

Meciul va avea loc pe stadionul mic Richmond Park, din orașul Dublin, cu o capacitate de 2500 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la St Patrick’s – Dundalk 2024

Premier Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,61 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,18 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru St Patrick’s

St Patrick’s revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Bray Wanderers, din cadrul Leinster Senior Cup a luat sfârșit cu 0-3.

Acest rezultat pozitiv a arătat echipa favorită chiar de dinaintea meciului, care avea o cotă de .

Ultimul meci pentru Dundalk

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Premier Division, Dundalk a disputat împotriva echipei Galway United, cu un scor final de 2-0.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.95 au arătat acest lucru.

St Patrick’s vs Dundalk h2h

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2024 din Premier Division care a avut loc pe 12-04-2024, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

St Patrick’s

Premier Division clasament

Cu 20 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 5 victorii, 9 înfrângeri, 5 remize, St Patrick’s își întâmpină adversarul ocupând locul 7 în Premier Division.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Sligo Rovers care sunt pe locul 8 în a 19-a etapă și are un dezavantaj de 1 punct.

Analiza St Patrick’s

Momentan, în Premier Division, St Patrick’s înregistrează 18 goluri înscrise și un număr de 22 goluri primite, după 18 de runde jucate.

St Patrick’s trece printr-o perioadă dificilă în forma lor, pierzând ultimele 3 meciuri și remizând în celelalte 2. Trebuie să se regrupeze și să găsească o modalitate de a reveni pe drumul victoriilor dacă doresc să rămână competitivi în campionat.

Media loviturilor pe poartă pentru St Patrick’s putea arăta mai bine pentru acest campionat. Sunt doar 3,79 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă, de obicei, multe goluri sau nu le dă mult de lucru portarilor din echipele adverse.

St Patrick’s este de o natură mai ofensivă decât Dundalk, înregistrând 1857 atacuri dintre care a înscris de 9 ori, comparativ cu 1706 din partea celor de la Dundalk, care au marcat de 18 ori.

Golgheterul de la St Patrick’s

Luke Turner s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 3 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca St Patrick’s să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

Dundalk

Premier Division clasament

Cu 12 puncte câștigate, Dundalk se află pe locul 10 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 2 victorii, 9 înfrângeri și 6 remize.

Echipa începe 19-a etapăcu un mic dezavantaj de 3 puncți față de Drogheda United care ocupă locul 9.

Analiza Dundalk

La acest moment, Dundalk se prezintă cu 9 goluri date și un total de 25 goluri primite, după 18 runde jucate, în Premier Division.

Performanțele recente ale Dundalk au demonstrat că această echipă are probleme în a marca goluri, cu un număr redus de goluri înscrise și multe meciuri în care nu au reușit să înscrie. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

Echipa are o eficiență scăzută în ceea ce privește numărul de goluri marcate, a cărui medie nu depășește 0,53 pe meci. Cu o eficiență scăzută a scorului și jucând în deplasare, acest lucru ar putea a fi decisiv pentru un rezultat negativ.

Golgheterul de la Dundalk

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Robbie Benson. mijlocașului a marcat de 3 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Dundalk să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Date istorice a echipei Dundalk

Echipa Dundalk e una din cele mai importante echipe din competiție, cu 14 titluri câștigate în istoria campionatului. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă slab pregătită.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la St Patrick’s este Luke Turner, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Dundalk rămâne a fi Robbie Benson, care a avut 3 ocazii de gol.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Luând în considerare faptul că Dundalk are în medie 0,67 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 4,73 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 4,94 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, St Patrick’s – Dundalk, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre St Patrick’s și Dundalk?

Meciul se va disputa luni pe 03 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă St Patrick’s – Dundalk?

Meciul va avea loc pe stadionul Richmond Park din Dublin.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier Division, sezonul 2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19046125
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații