Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Sporting Charleroi – Anderlecht, Ponturi Pariuri, Belgia, Pro League, 11 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Pro League Belgium

Sporting Charleroi și Anderlecht sunt programate să se confrunte pe 11 februarie 2024, duminică de la ora 17:30h (UTC), într-un meci din Pro League care se va desfășura în Belgia, aruncă o privire la pontul Sporting Charleroi – Anderlecht 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Sporting Charleroi – Anderlecht

Meciul va avea loc pe stadionul mic Stade du Pays de Charleroi, din orașul Charleroi, cu o capacitate de 15000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Sporting Charleroi – Anderlecht 2023/2024

Pro League a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 3,06 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,84 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Sporting Charleroi

Sporting Charleroi se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Kortrijk, din cadrul Pro League, s-a terminat cu 1-0. Antrenorul echipei, F. Defays, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-1-4-1.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 3.40, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Vetle Winger Dragsnes a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Anderlecht

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Anderlecht în cadrul la Pro League, folosind formația 4-3-3, a reușit să ia trei puncte de la Gent, cu scorul final de 1-0.

Gazdele aveau o cotă de 2.15 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Sporting Charleroi vs Anderlecht h2h

Ultima dată, Sporting Charleroi s-a confruntat cu Anderlecht în cadrul campionatului Pro League. Sporting Charleroi, care atunci ocupa locul 12, a intrat pe teren cu formația 3-4-1-2, în timp ce Anderlecht, care ocupa locul 6, a folosit tactica 4-3-3.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Pro League, ce a avut loc pe data de 27-08-2023, din sezonul 2023/2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Anderlecht cu un scor de 2-1.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Seria de cinci jocuri a echipei Sporting Charleroi s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Anderlecht.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Responsabil de acest joc de fotbal va fi E. Lambrechts, în timp ce J. De Weirdt și K. Monteny îl vor asista.

Sporting Charleroi

Pro League clasament

Cu toate acestea, Sporting Charleroi ajunge la acest meci cu 24 puncte, clasându-se pe locul 13 în Pro League, dispunând de un bilanț negativ cu 12 jocuri pierdute, 6 câștigate și 6 remize.

Cît pentru a 25-a etapă, echipa a rămas acelasi scor la OH Leuven care se clasează puțin mai sus, pe locul 12.

Analiza Sporting Charleroi

Pentru moment, după 24 de runde care au luat sfârșit, Sporting Charleroi înregistrează 24 goluri date și un număr de 39 goluri primite, în Pro League.

Sporting Charleroi vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Frank Defays caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

al lor are o medie de posesie a mingii, în campionat, de 48,83%. Cu toate acestea, ei nu sunt echipa care propune meciul, fapt ce poate fi o problemă. Fanii speră că vor avea mai multă posesie în meciul Sporting Charleroi x Anderlecht din 2023/2024 și că vor da mai multe goluri.

Golgheterul de la Sporting Charleroi

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum P. Guiagon. Atacantul a marcat de 4 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Sporting Charleroi să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

Anderlecht

Pro League clasament

Echipa Anderlecht are 48 puncte și actualmente ocupă locul 2 în clasament, loc care se califică pentru Championship Round, având în spate o istorie de 13 victorii, 9 remize și 2 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că pentru a 25-a rundă, echipa a depășit cu 7 puncte pe Club Brugge, care se află pe locul 3.

Analiza Anderlecht

Anderlecht însumează 45 goluri înscrise și 26 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 24 de runde.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Anderlecht se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,96 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Aceasta este una din top 5 echipe din Pro League și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

În deplasare, Anderlecht, de regulă, nu le dă spațiu de manevră oponenților pentru a-și fructifica oportunitățile, având un bilanț de 4 victorii, 2 înfrângeri și 6 remize.

Cu un program încărcat, Anderlecht poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Sporting Charleroi și Anderlecht având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Anderlecht

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Anders Dreyer. A marcat de 14 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Anderlecht să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Sporting Charleroi este P. Guiagon, care a înscris deja 4 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Anderlecht rămâne a fi Anders Dreyer, care a avut 14 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Datorită faptului că Anderlecht are o medie de 1,67 goluri pe meci când joacă în deplasare, piața pentru Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună. Această opțiune poate fi foarte bună, având în vedere că Anderlecht nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 4,83 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,71 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Sporting Charleroi este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Anderlecht care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Sporting Charleroi – Anderlecht, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Sporting Charleroi și Anderlecht?

Meciul se va disputa duminică pe 11 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Sporting Charleroi – Anderlecht?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade du Pays de Charleroi din Charleroi.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Pro League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Anderlecht.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18848234
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații