Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Wycombe Wanderers – Stevenage 11 november 2023 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

Wycombe Wanderers och Stevenage är planerad att spelas på lördag den 11 november 2023 i den League One i England, titta på speltipsen mellan Wycombe Wanderers – Stevenage 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Wycombe Wanderers – Stevenage kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Adams Park, i High Wycombe som har en kapacitet på 24161 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Wycombe Wanderers – Stevenage 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte League One ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,49 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Wycombe Wanderers senaste match

Förra matchen spelades mot Bradford City i FA Cup och slutade med 1-2. Då leddes laget av M. Bloomfield, de ställde upp med en 4-4-2 formation. Wycombe Wanderers har en seger från förra omgången.

Det går att räkna med en jämn match, det visar sig på oddset på hemmalaget, vilket är 2.20.

Stevenage senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i FA Cup, Stevenage, som använde en 4-3-1-2 uppställning mot Tranmere Rovers med slutresultet blev 4-3.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.45.

Wycombe Wanderers vs Stevenage h2h

Senast dessa lag möttes i EFL Trophy, i låg Wycombe Wanderers på en 1. plats medans Stevenage var på en 3. plats. Wycombe Wanderers började med en 3-4-3 uppställning medans Stevenage startade med en 4-1-3-2 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var för mindre än en månad sedan, den 2023-10-10. I EFL Trophy 2023/2024 match, Wycombe Wanderers var segrare och slog motståndar laget med 0-1.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Stevenage har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Wycombe Wanderers är det tvärtom.

Wycombe Wanderers

League One tabell

Hemmalaget ligger på 10. plats i ligan med 22 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 6 vinster, 5 förluster och, 4 oavgjorda.

Inför den 17. omgången, har laget samma poäng till skillnad från Lincoln City som ligger strax ovanför, på 9. plats.

De befinner sig i mitten av ligatabellen i League One och har inga ambitioner att nå högre och det finns inga nedflyttnings hot, kommer Wycombe Wanderers att försöka använda sig av hemmaplan för att vinna.

Wycombe Wanderers analys

Än så länge har Wycombe Wanderers gjort 22 mål och släppt in 23 mål. Detta efter 16 omgångar.

Med ett bollinnehav på 44,93% så brukar inte Wycombe Wanderers styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Wycombe Wanderers – Stevenage 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Med en upptagen schemalagd, Wycombe Wanderers kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Wycombe Wanderers och Stevenage med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Wycombe Wanderers

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Luke Leahy. Mittfältare har gjort mål 5 i ligan och hjälpt Wycombe Wanderers att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 3 av 5 mål har spelaren gjort på straff.

Stevenage

League One tabell

Stevenage har 26 poäng och ligger på 6. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 7 vinster, 5 oavgjorda och 4 förluster.

I den 17. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng jämfört med Barnsley som ligger straxt över på 5. plats.

Stevenage analys

Bästa målgöraren för Stevenage

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Jamie Reid som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 9 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Stevenage har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Wycombe Wanderers är Luke Leahy, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Stevenage Jamie Reid, han har gjort 9 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Wycombe Wanderers 1,29 och bortalaget Stevenage 1,5 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 5,08 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,5 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Wycombe Wanderers – Stevenage speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Wycombe Wanderers – Stevenage?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Wycombe Wanderers – Stevenage?

Matchen kommer att spelas på Adams Park i High Wycombe.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en EFL Trophy match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-1 resultat för Wycombe Wanderers.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18847444
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information