Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Winterthur – Yverdon Sport 02 september 2023 | Topptipset tips för Super League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Winterthur och Yverdon Sport kommer att spela en match i Super League på måndagen den lördag 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Winterthur – Yverdon Sport 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Winterthur – Yverdon Sport kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadion Schützenwiese, i Winterthur som har en kapacitet på 9450 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Winterthur – Yverdon Sport 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Super League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,98, nu är det ett snitt på 3,36 per match.

Winterthur senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Winterthur har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av P. Rahmen och Matchen spelades mot Lausanne Sport i Super League och slutade med 2-5.

I denna match fick vi se en riktig skräll!! Med oddset på 4.50 visade verkligen vilka underdogs dem var.

Det stora namnet för lagets positiva resultat var Samuel Ballet. Förutom att göra 1 mål i matchen, hade han flera andra bra moment i matchen och hjälpte Winterthur till en vinst.

Yverdon Sport senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Super League, Yverdon Sport, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Servette med slutresultet blev 4-1.

Det blev en skräll i matchen!! Underdogsen med 5.00 gick segrande ur bataljen.

Winterthur vs Yverdon Sport h2h

Den sista gången som dessa lag möttes i en Challenge League match var 2022-04-24, hänvisning till säsongen 2021/2022, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Winterthur

Super League tabell

Winterthur har för närvarande 7 poäng och ligger på en 6. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 2 vinster, 1 oavgjort och 2 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Yverdon Sport laget som ligger på plats 7 i den 6. omgången och båda har samma poäng.

Winterthur analys

När det har spelats 5 omgångar i Super League, har Winterthur totalt 12 gjorda mål och 13 insläppta mål.

Winterthurs genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 48%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Winterthur – Yverdon Sport 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Winterthur är mer offensiva än Yverdon Sport, som har 484 anfall mot 412 för Yverdon Sport, har gjort mål 12 gånger. I jämförelse, Yverdon Sport konvertera till mål 9 gånger.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Basil Stillhart presterade dåligt i lagets senaste match, mot Lausanne Sport. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Winterthur till vinst.

Bästa målskytt från Winterthur

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från S. Ltaief varit höjdpunkterna. Hjälpt Winterthur med 3 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Yverdon Sport

Super League tabell

Med 7 poäng vunna, är Yverdon Sport på 7. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 2 vinster mot 2 förluster plus 1 oavgjort.

I den 6. omgången, har laget samma poäng jämfört med Winterthur som ligger straxt över på 6. plats.

Yverdon Sport analys

Spelaren kontrakterades denna säsong av Yverdon Sport och Aimen Mahious har gjort fansen glada. i lagets senaste match mot Servette, gjorde han ytterligare en bra match och gjorde 1 mål, precis det som han värvade för. Han fortsätter att betala tillbaka.

Bästa målgöraren för Yverdon Sport

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Christopher Lungoyi. Har gjort mål 2 gånger den här säsongen och har hjälpt Yverdon Sport att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Yverdon Sport har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 4,4 hörnor per match.

Yverdon Sport är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Yverdon Sport i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,8 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Winterthur – Yverdon Sport speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Winterthur – Yverdon Sport?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Winterthur – Yverdon Sport?

Matchen kommer att spelas på Stadion Schützenwiese i Winterthur.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Challenge League match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18845225
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information