Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Winterthur – Young Boys 04 november 2023 | Topptipset tips för Super League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Winterthur och Young Boys kommer att spela en match i Super League på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Winterthur – Young Boys 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Winterthur – Young Boys kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadion Schützenwiese, i Winterthur som har en kapacitet på 9450 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Winterthur – Young Boys 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Super League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,98, nu är det ett snitt på 3,1 per match.

Winterthur senaste match

Förra matchen spelades mot Yverdon Sport i Super League och slutade med 1-1. Då leddes laget av P. Rahmen, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Winterthur har en oavgjort från förra omgången.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.50.

Winterthur stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Aldin Turkeš. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Young Boys senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Super League, Young Boys, som använde en 4-3-1-2 uppställning mot Lugano med slutresultet blev 1-1.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.60.

Winterthur vs Young Boys h2h

Senast dessa lag möttes i Super League, i låg Winterthur på en 11. plats medans Young Boys var på en 4. plats. Winterthur började med en 4-2-3-1 uppställning medans Young Boys startade med en 4-3-1-2 uppställning.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Super League den 2023-08-05. Young Boys var det laget som drog längsta strået och vann med 5-2.

Lag med deras unika styrka och mål.

Winterthur

Super League tabell

Hemmalaget ligger på 7. plats i ligan med 16 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 4 vinster, 4 förluster och, 4 oavgjorda.

Inför den 13. omgången rankas lagen ovanför Yverdon Sport med samma poäng vilket är just under målramen på plats 8, och med samma poäng som Lugano som är på 6. plats.

Winterthur analys

Än så länge har Winterthur gjort 24 mål och släppt in 25 mål. Detta efter 12 omgångar.

Winterthur har ett genomsnittligt bollinnhav på 49% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Winterthur – Young Boys 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Efter att ha vunnit en gång på bortaplan jämfört med att spela matcher på hemmaplan som har gett dem resultaten 3 vinster, 1 förlust och 2 oavgjorda. Detta bevisar att laget är mycket starkare när de spelar på sin hemmaplan.

Bästa målskytt från Winterthur

S. Ltaief har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Winterthur har fått med sig i flera matcher.

Young Boys

Super League tabell

Young Boys har 22 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 6 vinster, 4 oavgjorda och 1 förlust.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 1 poäng in den 13. omgången, med St. Gallen som jagar de andra på en 3. plats.

Young Boys analys

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Super League.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över motståndarna om de har ett bollinnehav på över 50%. Detta är anledningen till att Young Boys laget vanligtvis har ett genomsnittligt bollinnehav på 58,18% för att kontrollera matchen.

Vanligtvis har motståndarlaget små chanser att besegra Young Boys när de spelar borta, som har resultat på 2 vinster, 1 förlust, and 3 oavgjorda i Super League.

Bästa målgöraren för Young Boys

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Jean-Pierre Nsame. Anfallaren har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt Young Boys att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Young Boys, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Winterthur som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 2.38.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Winterthur är S. Ltaief, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Young Boys Jean-Pierre Nsame, han har gjort 5 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Young Boys har ett snitt på 1,17 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 5,42 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Young Boys är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,91 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Young Boys i denna match.

Spel på kort

Winterthur har ett snitt på 2,8 gula kort per match när det gått 12 omgångar, Young Boys har ett snitt på 1,5. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,67 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Winterthur – Young Boys speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Winterthur – Young Boys?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Winterthur – Young Boys?

Matchen kommer att spelas på Stadion Schützenwiese i Winterthur.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 5-2 resultat för Young Boys.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18845269
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information