Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Westerlo – OH Leuven 03 februari 2024 | Topptipset tips för Pro League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Pro League Belgium

Westerlo och OH Leuven kommer att spela en match i Pro League på måndagen den lördag 03 februari 2024, kl 17:15h (UTC), titta på speltipsen mellan Westerlo – OH Leuven 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Westerlo – OH Leuven kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Het Kuipje, i Westerlo som har en kapacitet på 8182 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Westerlo – OH Leuven 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Pro League än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,06 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,85 mål per spelad match.

Westerlo senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Westerlo har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av R. Demil och Matchen spelades mot Cercle Brugge i Pro League och slutade med 4-2.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 3.30 på hemmalaget.

Westerlo fick en enastående prestation av Romeo Vermant i denna match. Han hittade nätet 1 mål chanser och var delaktig i andra moment som var avgörande för laget, han var en stor del till att laget tog denna seger.

OH Leuven senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Pro League, OH Leuven, som använde en 4-3-3 uppställning mot Kortrijk med slutresultet blev 0-0.

Resultatet blev oavgjort i denna jämna match, oddset slutade på 3.30.

Westerlo vs OH Leuven h2h

Senast dessa två laget möttes, låg OH Leuven på en 13. plats i Pro League och Westerlo på en 16. plats. OH Leuven startar med en 3-4-3 uppställning, medans Westerlo mönstrar en 3-5-2 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pro League match den 2023-11-04, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Westerlo med 0-2.

De sista fem matcherna för Westerlo har varit sólida insatser, medans OH Leuven har varit med ojämna.

Westerlo

Pro League tabell

Westerlo har för närvarande 25 poäng och ligger på en 10. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Conference League Play-offs, med resultat på 6 vinster, 7 oavgjorda och 10 förluster.

Detta betyder att i den 24. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Standard Liège laget som är på den 11. plats.

Westerlo som är placerade i mitten av ligatabellen i den Pro League utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning svårigheter kommer att dra nytta av hemmaplan för att vinna.

Westerlo analys

Totalt efter 23 omgångar i Pro League, så har Westerlo 42 insläppta mål och totalt 36 gjorda mål.

När Westerlo – OH Leuven 2023/2024 möts så vill Westerlos ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 46,7% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Westerlo är mer offensiva än OH Leuven, som har 2157 anfall mot 1989 för OH Leuven, har gjort mål 36 gånger. I jämförelse, OH Leuven konvertera till mål 26 gånger.

Bästa målskytt från Westerlo

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Nicolas Madsen som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 10 mål för Westerlo denna säsong mittfältare har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 6 av 10 mål har spelaren gjort på straff.

OH Leuven

Pro League tabell

Med 18 poäng vunna, är OH Leuven på 15. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 4 vinster mot 12 förluster plus 6 oavgjorda.

OH Leuven analys

Inför den andra omgången förbereder sig OH Leuven för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,23 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Bästa målgöraren för OH Leuven

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Youssef Maziz. Har gjort mål 4 gånger den här säsongen och har hjälpt OH Leuven att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Westerlo är Nicolas Madsen, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i OH Leuven Youssef Maziz, han har gjort 4 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Med tanke på att OH Leuven har ett snitt på 0,91 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 4,46 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,65 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Westerlo – OH Leuven speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Westerlo – OH Leuven?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Westerlo – OH Leuven?

Matchen kommer att spelas på Het Kuipje i Westerlo.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pro League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-2 resultat för Westerlo.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18848225
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information