Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips West Bromwich Albion – Watford 08 augusti 2022 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

West Bromwich Albion och Watford kommer att spela en Championship match i England under måndag 08 de augusti de 2022, titta på speltipsen mellan West Bromwich Albion – Watford 2022/2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där West Bromwich Albion – Watford kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla The Hawthorns, i staden West Bromwich som har en kapacitet på 26445 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan West Bromwich Albion – Watford 2022/2023

West Bromwich Albion kommer från ett oavgjort resultat i förra matchen. Matchen spelades mot Middlesbrough i Championship och slutade med 1-1. Laget leddes av S. Bruce och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

West Bromwich Albion stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Karlan Grant. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Å andra sidan, motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades mot Championship, Watford, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Sheffield United med slutresultet 1-0.

Den här segern för Watford har utan tvekan en spelare bidragit väldigt mycket. med en insats som innehöll 1 mål och andra bidragande orsaker, João Pedro var matchens höjdpunkt, hjälpte laget att nå deras mål.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Club Friendlies 3 match under säsongen 2021 och slutade oavgjort 0-0.

West Bromwich Albion

Aktuell tabell

I början av den här säsongen ligger West Bromwich Albion på 19. plats i ligan med 1 poäng inspelade fram till 2. omgången.

West Bromwich Albion analys

För närvarande, i Championship, har West Bromwich Albion gjort 1 mål och släppt in 1, efter spelade 1 omgångar.

Antal skott på mål för West Bromwich Albion laget i ligan är inte det bästa. Det är bara 4 per match. Detta brukar vara en bra indikation på att laget inte gör speciellt många mål eller ger motståndar målvakten speciellt mycket problem.

West Bromwich Albions genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 38%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match West Bromwich Albion – Watford 2022/2023, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Watford

Aktuell tabell

Watford är för närvarande på 7. plats i ligan efter 2. omgången, de har samlat ihop 3 poäng från deras matcher så här långt denna säsong.

Watford analys

För närvarande, i Championship, har Watford gjort 1 mål och släppt in 0, efter spelade 1 omgångar.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 4 per match.

Spel på mål

I de första matcherna i ligan kan antal gjorda och insläppta mål av båda lagen vara ett bra spelparameter. West Bromwich Albion gjorde 1 mål och släppt in mål vid 1 möjlighet i den förra omgången, medan Watford gjort mål 1 gång och släppte in 0 mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

West Bromwich Albion – Watford speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan West Bromwich Albion – Watford?

Matchen kommer att spelas på måndag den 08 de augusti de 2022.

I vilken stadium och stad spelar West Bromwich Albion – Watford?

Matchen kommer att spelas på The Hawthorns i West Bromwich.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 3 match, i säsongen 2021, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 45-60 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18543947
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information