Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips West Bromwich Albion – Huddersfield Town 02 september 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

West Bromwich Albion och Huddersfield Town kommer att spela en match i Championship på måndagen den lördag 02 september 2023, titta på speltipsen mellan West Bromwich Albion – Huddersfield Town 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där West Bromwich Albion – Huddersfield Town kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion The Hawthorns, i West Bromwich som har en kapacitet på 26445 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan West Bromwich Albion – Huddersfield Town 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,85 per match.

West Bromwich Albion senaste match

West Bromwich Albion kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Middlesbrough i Championship och slutade 4-2. Laget leddes av C. Corberán Vallet och de spelade med en 3-4-2-1 uppställning.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.20 på hemmalaget.

En nyckelspelare i vinsten för West Bromwich Albion, Brandon Thomas-Asante var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

Huddersfield Town senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Huddersfield Town, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Norwich City med slutresultet blev 0-4.

2.00 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

West Bromwich Albion vs Huddersfield Town h2h

West Bromwich Albion var på en 9. plats i Championship medans Huddersfield Town var på en 23. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. West Bromwich Albion börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Huddersfield Town använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match den 2023-03-11, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för West Bromwich Albion med 1-0.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

West Bromwich Albion lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Huddersfield Town.

West Bromwich Albion

Championship tabell

Hemmalaget ligger på 7. plats i ligan med 7 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 2 vinster, 1 förlust och, 1 oavgjort.

Vilket betyder att laget är framför Hull City laget som ligger på plats 8 i den 5. omgången och båda har samma poäng.

West Bromwich Albion analys

Totalt efter 4 omgångar i Championship, så har West Bromwich Albion 7 insläppta mål och totalt 9 gjorda mål.

West Bromwich Albion har bara 3,5 skott som träffar mål per match och det är inte det bästa men träffsäkerheten är väldigt bra. 2,25 mål hamnar i målet och det är över 40% av alla skott som träffar mål.

West Bromwich Albions tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 46,25% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen West Bromwich Albion – Huddersfield Town 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Cédric Kipré är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot Middlesbrough var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Bästa målskytt från West Bromwich Albion

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Brandon Thomas-Asante. Anfallaren har redan gjort 2 mål i ligan, varit extremt viktig för West Bromwich Albion, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Huddersfield Town

Championship tabell

Med 1 poäng vunna, är Huddersfield Town på 23. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 0 vinster mot 3 förluster plus 1 oavgjort.

Laget har ingen nackdel mot Middlesbrough som ligger på plats 22 i den 5. omgången och har samma antal poäng.

Huddersfield Town analys

De senaste matcherna har visat att Huddersfield Town har en defekt offensiv, med en hög procentandel av matcher där de inte har gjort mål och en brist på kreativitet i deras anfallsspel.

Att ha en låg måleffektivitet och spela på bortaplan brukar inte vara en bra kombination. Lag med låg måleffektivitet och ett medel på 0,5 mål per match kan kosta dem matchen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Spelet på under 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Huddersfield Town har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, med tanke på detta så märks det knappt att de spelar borta, det kan vara ett bra spel att ha i åtanke.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 5,25 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Huddersfield Town är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,5 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Huddersfield Town i denna match.

Spel på kort

West Bromwich Albion har ett snitt på 2,6 gula kort per match när det gått 4 omgångar, Huddersfield Town har ett snitt på 1,4. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

West Bromwich Albion – Huddersfield Town speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan West Bromwich Albion – Huddersfield Town?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar West Bromwich Albion – Huddersfield Town?

Matchen kommer att spelas på The Hawthorns i West Bromwich.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-0 resultat för West Bromwich Albion.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846796
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information