Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Werder Bremen – FC Union Berlin 25 januari 2023 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

Werder Bremen och FC Union Berlin är planerad att spelas på onsdag den 25 januari 2023 i den Bundesliga i Germany, titta på speltipsen mellan Werder Bremen – FC Union Berlin 2022/2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Matchen kommer att spelas på wohninvest WESERSTADION (Bremen) i staden Bremen.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Werder Bremen – FC Union Berlin 2022/2023

I den nuvarande upplagan av Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,12, nu är det ett snitt på 3,24 per match.

Werder Bremen senaste match

Förra matchen spelades mot FC Köln i Bundesliga och slutade med 7-1. Då leddes laget av O. Werner, de ställde upp med en 3-1-4-2 formation. Werder Bremen har en förlust från förra omgången.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2,25 på att hemmalaget skulle förlora.

Werder Bremen målvakten Jiří Pavlenka gjorde en riktigt dålig match men det var han inte ensam om att göra. Både hans och lagets prestation var under det normala. Varken han eller sina medspelare lyckades hjälpa laget få ett bra resultat.

FC Union Berlin senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Bundesliga, FC Union Berlin, som använde en 3-5-2 uppställning mot TSG Hoffenheim med slutresultet blev 3-1.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2,25).

Werder Bremen vs FC Union Berlin h2h

FC Union Berlin var på en 8. plats i Bundesliga medans Werder Bremen var på en 14. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. FC Union Berlin börjar matchen med en 3-5-2 uppställning, samma uppställning som Werder Bremen använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match den 2021-04-24, hänvisar till säsongen 2020/2021, vilket slutade med en vinst för FC Union Berlin med 3-1.

FC Union Berlin har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Werder Bremen.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Werder Bremen

Bundesliga tabell

Werder Bremen har 21 poäng och är på 9. plats i Bundesliga i Germany. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 7 förluster, 6 vinster och 3 oavgjorda.

Med en 1 poäng fördel har lag som ligger på position 10 över FC Köln i den 17. omgången. Det har 1 poäng mindre än Borussia Mönchengladbach som är på 8. plats.

Placerade i mitten av ligatabellen i Germany i Bundesliga utan chans att nå högre upp i tabellen och har inte några orosmoment för nedflyttning, kommer Werder Bremen försöka dra nytta av hemmaplan för att vinna matchen.

Werder Bremen laget kommer från en förlust i Bundesliga, och tränaren Ole Werner vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Werder Bremen analys

Totalt efter 16 omgångar i Bundesliga, så har Werder Bremen 34 insläppta mål och totalt 26 gjorda mål.

Bästa målskytt från Werder Bremen

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Niclas Füllkrug som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 11 mål för Werder Bremen denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

FC Union Berlin

Bundesliga tabell

FC Union Berlin har 30 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League, med resultaten 9 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster.

FC Union Berlin analys

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Bundesliga.

Bästa målgöraren för FC Union Berlin

Sheraldo Becker har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 7 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda FC Union Berlin till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Werder Bremen är N. Füllkrug, som redan har gjort 11 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i FC Union Berlin S. Becker, han har gjort 7 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att FC Union Berlin har ett snitt på 1,25 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 4,19 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,56 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Werder Bremen – FC Union Berlin speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan Werder Bremen – FC Union Berlin?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match, i säsongen 2020/2021, och slutade med 3-1 resultat för FC Union Berlin.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18536807
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information