Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Volos NFC – Panaitolikos 03 februari 2024 | Topptipset tips för Super League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super League Greece

Matchen mellan Volos NFC och Panaitolikos i Super League, Greece kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Volos NFC – Panaitolikos 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Volos NFC – Panaitolikos kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Panthessaliko Stadio, i Volos som har en kapacitet på 22700 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Volos NFC – Panaitolikos 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Super League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,35, nu är det ett snitt på 2,94 per match.

Volos NFC senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Volos NFC har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av Á. López Pérez och Matchen spelades mot Panserraikos i Super League och slutade med 2-2.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 3.30.

Det man kommer att minnas från detta möte som slutade oavgjort är hur Juan Manuel García stack ut. Nästan allt som Volos NFC gjorde styrdes av honom, men trots det så lyckades de inte vinna matchen.

Panaitolikos senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Super League, Panaitolikos, som använde en 5-3-2 uppställning mot Lamia med slutresultet blev 1-2.

3.30 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

Volos NFC vs Panaitolikos h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Panaitolikos på en 13. plats i Super League och Volos NFC på en 14. plats. Panaitolikos startar med en 3-5-2 uppställning, medans Volos NFC mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

I en Super League match den 2023-10-21, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 2-0 för Panaitolikos.

Panaitolikos har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Volos NFC är det tvärtom.

Volos NFC

Super League tabell

Tyvärr så kommer Volos NFC till spel i denna match med bara 15 poäng. Laget ligger på 11. plats i Super League, med en minus statistik på 3 vinster, 11 förluster, och 6 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför Panaitolikos laget som ligger på plats 12 i den 21. omgången och har en nackdel på 1 poäng.

Volos NFC laget infinner till matchen med en mittenplacering i Super League tabellen, utan att uppfatta press för att göra bra resultat men vill göra en bra match.

Volos NFC analys

Volos NFC har släppt in flera mål än de har gjort efter 20 omgångar. Totalt har de släppt in 40 mål och gjort 19 mål.

Med ett bollinnehav på 41,45% så brukar inte Volos NFCs styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Volos NFC – Panaitolikos 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Bästa målskytt från Volos NFC

Miloš Deletić har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 4 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Volos NFC har fått med sig i flera matcher.

Panaitolikos

Super League tabell

Med 14 poäng vunna, är Panaitolikos på 12. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 3 vinster mot 12 förluster plus 5 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Volos NFC som ockuperar plats 11, laget börjar den 21. omgången.

Panaitolikos analys

Panaitolikos har haft svårigheter med att scorea i de senaste matcherna, vilket indikerar att deras anfallsspel behöver förbättras för att kunna vinna matcher.

Inför den andra omgången förbereder sig Panaitolikos för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Att ha en låg måleffektivitet och spela på bortaplan brukar inte vara en bra kombination. Lag med låg måleffektivitet och ett medel på 0,9 mål per match kan kosta dem matchen.

Med en upptagen schemalagd, Panaitolikos kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Volos NFC och Panaitolikos med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Panaitolikos

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Pedro Silva Torrejón som har utmärkt sig. Försvarare har gjort mål 4 gånger i ligan och hjälpt Panaitolikos undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Volos NFC är Miloš Deletić, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Panaitolikos Pedro Silva Torrejón, han har gjort 4 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att Panaitolikos har ett snitt på 0,6 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 3,4 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,95 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Volos NFC – Panaitolikos speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Volos NFC – Panaitolikos?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Volos NFC – Panaitolikos?

Matchen kommer att spelas på Panthessaliko Stadio i Volos.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-0 resultat för Panaitolikos.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18901814
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information