Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Vitória – Sport Recife 18 november 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

serieb_brasil

Vitória och Sport Recife kommer att spela en match i Serie B på måndagen den lördag 18 november 2023, titta på speltipsen mellan Vitória – Sport Recife 2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Vitória – Sport Recife kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Estádio Manoel Barradas, i Salvador som har en kapacitet på 35632 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Vitória – Sport Recife 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,06 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,02 det genomsnittliga målen denna säsong.

Vitória senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-3 uppställning. Vitória har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av L. Condé och Matchen spelades mot Novorizontino i Serie B och slutade med 1-2.

Oddset på 4.75 visade vilka underdogs de var. Så det blev en riktigt skräll i denna match!

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Iury Castilho sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Vitória till seger.

Sport Recife senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Sport Recife, som använde en 4-3-3 uppställning mot Atlético GO med slutresultet blev 0-0.

En vinst i denna match med detta höga odds är ett dåligt resultat när oddset ligger på (odd 3.50).

Vitória vs Sport Recife h2h

Senast dessa lag möttes i Serie B, i låg Vitória på en 5. plats medans Sport Recife var på en 4. plats. Vitória började med en 3-4-2-1 uppställning medans Sport Recife startade med en 4-2-3-1 uppställning.

I en Serie B match den 2023-07-20, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-2 för Vitória.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Vitória lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Sport Recife.

Vitória

Serie B tabell

Vitória har för närvarande 69 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 21 vinster, 6 oavgjorda och 9 förluster.

Detta betyder, i den 37. omgången, har laget en fördel på 8 poäng, och Criciúma laget är precis bakom på en 2. plats.

Vitória analys

I Serie B har Vitória totalt gjort 48 mål och släppt in 28 antal mål, detta efter 36 spelade omgångar.

Att spela på hemmaplan har laget mer positiva resultat med 13 vinster, 2 förluster och 3 oavgjorda jämfört med de 8 matcher som de har vunnit på bortaplan.

Bästa målskytt från Vitória

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Léo Gamalho. Anfallaren har gjort mål 10 i ligan och hjälpt Vitória att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Sport Recife

Serie B tabell

Sport Recife kommer till denna match med 60 poäng, och är på 5. plats i Serie B, efter ha vunnit 16 matcher totalt och förlust 8 gånger, totalt sett 12 oavgjorda.

I den 37. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng jämfört med Atlético GO som ligger straxt över på 4. plats.

Sport Recife analys

4,44 är det genomsnittliga skotten på mål i en match för Sport Recife. Det stör inte många lags målvakter och då blir det svårt att vinna sina matcher.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Serie B.

Sport Recife är ett mer offensivt lag än Vitória, de har 3868 anfall mot 3696 för Vitória, har gjort 55 mål. I jämförelse, så har Vitória gjort 48 mål.

Bästa målgöraren för Sport Recife

Vagner Love har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 11 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Sport Recife till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Vitória är Léo Gamalho, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Sport Recife Vagner Love, han har gjort 11 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Sport Recife har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 5,8 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Sport Recife är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,53 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Sport Recife i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,25 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Vitória är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Sport Recife som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Vitória – Sport Recife speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Vitória – Sport Recife?

Matchen kommer att spelas på lördag den 18 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Vitória – Sport Recife?

Matchen kommer att spelas på Estádio Manoel Barradas i Salvador.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023, och slutade med 1-2 resultat för Vitória.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18791935
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information