Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Vitória – São Paulo 05 maj 2024 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

seriea_brasil

Vitória och São Paulo är planerad att spelas på söndag den 05 maj 2024, kl 19:00h (UTC), i den Serie A i Brazil, titta på speltipsen mellan Vitória – São Paulo 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Vitória – São Paulo kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Estádio Manoel Barradas, i Salvador som har en kapacitet på 35632 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Vitória – São Paulo 2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie A ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,42 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,49 det genomsnittliga målen denna säsong.

Vitória senaste match

Vitória kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Botafogo i Copa do Brasil och slutade 1-0. Laget leddes av L. Condé och de spelade med en 3-4-1-2 uppställning.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.67.

Zeca hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

São Paulo senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Copa do Brasil, São Paulo, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Águia de Marabá med slutresultet blev 1-3.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.44.

Vitória vs São Paulo h2h

Senaste gången som São Paulo och Vitória möttes var i Serie A. São Paulo låg då på 4. plats och började med en 4-4-2 formation, medans Vitória, som låg på en 17. plats, använde sig av en 4-1-4-1 taktik.

Den 2018-10-26 2018 i Serie A möttes lagen och slutade med en vinst för São Paulo med 0-1.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

São Paulo insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Vitória.

Matchen kommer att dömmas av domaren R. Abatti, assiseras av T. Americano Labes och G. Casaril.

Vitória

Serie A tabell

Vitória har spelat in 1 poäng och ligger på 18. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 0 vinster, 2 förluster, plus 1 oavgjort.

Vilket betyder att laget är framför Atlético GO laget som ligger på plats 19 i den 5. omgången och båda har samma poäng.

Vitória analys

Med totalt 6 insläppta mål och 3 gjorda mål, för Vitória i Serie A, efter 4 omgångar.

I ligan har Vitórias 48,33% i genomsnittligt bollinnehav. Inför matchen Vitória – São Paulo 2024 hoppas fansen på att sitt lag ska ha lite mer bollinnehav och kunna göra ett par mål.

Med en upptagen schemalagd, Vitória kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Vitória och São Paulo med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

São Paulo

Serie A tabell

São Paulo kommer till denna match med 4 poäng, och är på 14. plats i Serie A, efter ha vunnit en gång totalt och förlust 2 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

Detta betyder att i den 5. omgången har laget ingen fördel i relation till Corinthians laget som är på den 15. plats.

São Paulo analys

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför São Paulo laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 61% för att kontrollera matchen.

São Paulo är ett mer offensivt lag än Vitória, de har 487 anfall mot 262 för Vitória, har gjort 5 mål. I jämförelse, Vitória som har gjort 3 mål.

Med en upptagen schemalagd, São Paulo kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Vitória och São Paulo med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för São Paulo

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Aldemir Ferreira. Har gjort mål 2 gånger den här säsongen och har hjälpt São Paulo att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

São Paulo har släppt in 2 bortamål på 2 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att São Paulo kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 0-1, något att tänka på.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Med tanke på att São Paulo har ett snitt på 2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 4,12 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,75 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Vitória – São Paulo speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Vitória – São Paulo?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Vitória – São Paulo?

Matchen kommer att spelas på Estádio Manoel Barradas i Salvador.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2018, och slutade med 0-1 resultat för São Paulo.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19095114
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information