Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Vitesse – FC Twente 25 januari 2023 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

En Eredivisie match mellan Vitesse och FC Twente kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023, titta på speltipsen mellan Vitesse – FC Twente 2022/2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Vitesse – FC Twente kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion GelreDome, i Arnhem som har en kapacitet på 25000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Vitesse – FC Twente 2022/2023

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,88, nu är det ett snitt på 2,99 per match.

Vitesse senaste match

Vitesse kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot PSV i Eredivisie och slutade 1-0. Laget leddes av P. Cocu och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1,29.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Mitchell Dijks hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

FC Twente senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Eredivisie, FC Twente, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Ajax med slutresultet blev 0-0.

Det oavgjorda resultatet (odd 5,25) visade sig vara ett bra resultat, med tanke på att favoritskapet låg på det andra laget.

Vitesse vs FC Twente h2h

Senast dessa lag möttes i Eredivisie, i låg Vitesse på en 15. plats medans FC Twente var på en 5. plats. Vitesse började med en 5-3-2 uppställning medans FC Twente startade med en 4-3-3 uppställning.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en Eredivisie den 2022-10-01. FC Twente var det laget som drog längsta strået och vann med 3-0.

FC Twente insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Vitesse.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Vitesse

Eredivisie tabell

Tyvärr så kommer Vitesse till spel i denna match med bara 15 poäng. Laget ligger på 14. plats i Eredivisie, med en minus statistik på 3 vinster, 8 förluster, och 6 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Fortuna Sittard som ockuperar plats 13, är laget som startar den 18. omgången.

Vitesse analys

[Corinthians] har totalt släppt in [[goals_against]] och gjort [[goals_for]] mål. De har alltså efter [23] omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

Bästa målskytt från Vitesse

Matúš Bero har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Mittfältare har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Vitesse har fått med sig i flera matcher.

FC Twente

Eredivisie tabell

FC Twente har 31 poäng och ligger på 5. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference League Play-offs, med resultaten 9 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster.

Vilket betyder att i 18. omgången, har laget över Sparta Rotterdam som ligger på plats 6, ingen fördel.

FC Twente analys

Det är ett top 5-lag i Eredivisie som vill hålla sig till bra insatser!

Bollinnehav över 50% ger vanligtvis lag en viss kontroll över dera motståndare. Av denna anledning har vanligtvis FC Twente laget ett genomsnittligt bollinnehav på 57,19% för att försöka kontrollera matchen.

FC Twente är ett mer offensivt lag än Vitesse, de har 1955 anfall mot 1778 för Vitesse, har gjort 26 mål. I jämförelse, Vitesse som har gjort 18 mål.

Bästa målgöraren för FC Twente

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Ricky van Wolfswinkel. Har gjort mål 6 gånger den här säsongen och har hjälpt FC Twente att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Vitesse är M. Bero, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i FC Twente R. van Wolfswinkel, han har gjort 6 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Med tanke på att FC Twente har ett snitt på 0,63 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 6,76 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Vitesse är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,82 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Vitesse i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Vitesse – FC Twente speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan Vitesse – FC Twente?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023.

I vilken stadium och stad spelar Vitesse – FC Twente?

Matchen kommer att spelas på GelreDome i Arnhem.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 3-0 resultat för FC Twente.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18534215
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information