Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Vila Nova – Operário PR 04 maj 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

serieb_brasil

Matchen mellan Vila Nova och Operário PR i Serie B, Brazil kommer att spelas på lördag den 04 maj 2024, kl 21:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Vila Nova – Operário PR 2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Vila Nova – Operário PR kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Estádio Onésio Brasileiro Alvarenga, i Goiânia som har en kapacitet på 50049 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Vila Nova – Operário PR 2024

Vila Nova fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Sport Recife i Serie B och resultatet blev 2-0. De ställde upp med en 4-4-2 uppställning och leddes av M. Fernandes Figueiredo.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.62.

Anderson Conceição hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Copa do Brasil, Operário PR, som använde en 4-3-3 uppställning mot Grêmio med slutresultet blev 0-0.

(odd 3.20) på ett oavgjort resultat var riktigt bra av dem att lyckas med, motståndarlaget hade favoritskapet.

Senast dessa lag möttes i Serie B, i låg Vila Nova på en 13. plats medans Operário PR var på en 19. plats. Vila Nova började med en 4-3-3 uppställning medans Operário PR startade med en 4-2-3-1 uppställning.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Deras senaste Serie B match 2022 som spelades den 2022-09-30 slutade oavgjort 1-1.

Vila Nova

Aktuell tabell

För tillfället befinner sig Vila Nova på 9. plats i ligan med 3 poäng fram till den 3. omgången.

Vila Nova analys

Just nu i Serie B, har Vila Nova gjort 2 och släppt in 2, efter 2 omgångar.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Ruan Santos presterade dåligt i lagets senaste match, mot Sport Recife. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Vila Nova till vinst.

Operário PR

Aktuell tabell

Operário PR är på 4. plats i ligan efter 3. omgången och har spelat in 6 poäng än så länge.

Operário PR analys

Laget har åstadkommit 3 mål framåt och släppt in 0 mål. Detta betyder att Operário PR har en positiv målskillnad efter 2 omgångar.

Inför den andra omgången förbereder sig Operário PR för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Vanligtvis är det ett genomsnittligt bollinnehav på 54,5% som Operário PR laget försöker kontrollera matchen med. Detta är för att, lag med bollinnehav över 50% har en viss kontroll över sina motståndare.

Marcelo Cirino början hos sin nya klubb har varit allt annat än bra. Värvad inför denna säsong har han inte presterat bra, senaste matchen för Operário PR var heller inget undantag. Mot Grêmio, lyckades han heller inte göra mål och stod för en dålig insats.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 5,5 per match.

Vila Nova är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Vila Nova i denna match.

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål av båda lagen kan vara ett succespel så här i början av ligan. Vila Nova gjorde inget mål i sista omgången och släppte in mål vid 0 möjligheter, medan Operário PR gjorde mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Vila Nova – Operário PR speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Vila Nova – Operário PR?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Vila Nova – Operário PR?

Matchen kommer att spelas på Estádio Onésio Brasileiro Alvarenga i Goiânia.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2022, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19098740
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information