Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Vila Nova – Ceará 18 november 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

serieb_brasil

Vila Nova och Ceará är planerad att spelas på lördag den 18 november 2023 i den Serie B i Brazil, titta på speltipsen mellan Vila Nova – Ceará 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Vila Nova – Ceará kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Estádio Onésio Brasileiro Alvarenga, i Goiânia som har en kapacitet på 50049 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Vila Nova – Ceará 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,06 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,02 det genomsnittliga målen denna säsong.

Vila Nova senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-4-2 uppställning. Vila Nova har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av L. Cirne Lima de Lorenzi och Matchen spelades mot Londrina i Serie B och slutade med 4-1.

Med tanke på att oddset är 1.44 så visar det att de är favoriter i denna match.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Caio Dantas, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Vila Nova.

Ceará senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Ceará, som använde en 4-3-3 uppställning mot Mirassol med slutresultet blev 2-0.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (3.10).

Vila Nova vs Ceará h2h

Ceará var på en 11. plats i Serie B medans Vila Nova var på en 1. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Ceará börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Vila Nova använde i den matchen.

Säsongen 2023 möttes dessa lag i en Serie B den 2023-07-20. Ceará var det laget som drog längsta strået och vann med 1-0.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Vila Nova laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Ceará laget har haft.

Vila Nova

Serie B tabell

Hemmalaget ligger på 6. plats i ligan med 58 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 16 vinster, 10 förluster och, 10 oavgjorda.

Detta betyder, i den 37. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Novorizontino laget är precis bakom på en 7. plats.

Vila Nova analys

Vila Nova har gjort 44 och släppt in 26, efter 36 spelade omgångar i Serie B.

Vila Novas genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 48,06%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Vila Nova – Ceará 2023, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Är naturligt starkare på hemmaplan än som bortalag, har vunnit 6 matcher på bortaplan. På hemmaplan har laget visat sig vara bättre, har plusstatistik med 10 vinster mot 2 förluster och 6 oavgjorda.

Bästa målskytt från Vila Nova

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Caio Dantas. Anfallaren har redan gjort 9 mål i ligan, varit extremt viktig för Vila Nova, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Ceará

Serie B tabell

Ceará kommer till denna match med 50 poäng, och är på 11. plats i Serie B, efter ha vunnit 13 matcher totalt och förlust 12 gånger, totalt sett 11 oavgjorda.

Vilket betyder att i 37. omgången, har laget över Botafogo SP som ligger på plats 12, en fördel med 3 poäng.

Ceará analys

Bästa målgöraren för Ceará

Erick har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 10 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Ceará till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Vila Nova är Caio Dantas, som redan har gjort 9 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Ceará Erick, han har gjort 10 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Med tanke på att Ceará har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 5,2 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,75 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Ceará är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Vila Nova som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Vila Nova – Ceará speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Vila Nova – Ceará?

Matchen kommer att spelas på lördag den 18 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Vila Nova – Ceará?

Matchen kommer att spelas på Estádio Onésio Brasileiro Alvarenga i Goiânia.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023, och slutade med 1-0 resultat för Ceará.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18791931
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information