Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Víkingur Reykjavík – Fylkir 02 juni 2024 | Topptipset tips för Pepsideild

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Pepsideild_Iceland

Víkingur Reykjavík och Fylkir är planerad att spelas på söndag den 02 juni 2024, kl 17:00h (UTC), i den Pepsideild i Iceland, titta på speltipsen mellan Víkingur Reykjavík – Fylkir 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Víkingur Reykjavík – Fylkir kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Víkingsvöllur, i Reykjavík som har en kapacitet på 1449 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Víkingur Reykjavík – Fylkir 2024

Det har gjort mindre mål i Pepsideild än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,46 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 3,23 mål per spelad match.

Víkingur Reykjavík senaste match

Víkingur Reykjavík fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot ÍA i Pepsideild och resultatet blev 0-1.

Med tanke på att oddset är 1.53 så visar det att de är favoriter i denna match.

Fylkir senaste match

Fylkir har samma form som motståndarna. Laget har också en vinst inför denna match. I den senaste matchen mötte laget HK, och resultatet blev 3-1.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.70.

Víkingur Reykjavík vs Fylkir h2h

Säsongen 2024 möttes dessa lag i en Reykjavik Cup den 2024-01-06. Víkingur Reykjavík var det laget som drog längsta strået och vann med 4-2.

Víkingur Reykjavík laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Fylkir laget har haft.

Víkingur Reykjavík

Pepsideild tabell

Víkingur Reykjavík har för närvarande 21 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 7 vinster, 0 oavgjorda och 1 förlust.

Detta betyder, i den 9. omgången, har laget en fördel på 3 poäng, och Breidablik laget är precis bakom på en 2. plats.

Víkingur Reykjavík analys

Víkingur Reykjavík som spelar i Pepsideild, efter 8 spelade omgångar, har de gjort 19 mål och 7 insläppta mål.

Offensiva lag ökar sina chanser att vinna matcher. Víkingur Reykjavík har i genomsnitt 5,25 skott på mål per match och så ökar de sina chanser att vinna sina matcher.

För att kontrollera spelet försöket ofta Víkingur Reykjavík laget att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 57,29%. Anledning till detta är bollinnehav över 50% skulle ge laget en viss kontroll över sina motståndare.

Medan de vunnit 3 matcher som bortalag, detta lag bevisar att det finns något som kallas för hemmaplansfördel med ett resultat på 4 vinster, 0 förluster och 0 oavgjorda.

Víkingur Reykjavík är mer offensiva än Fylkir, som har 1163 anfall mot 917 för Fylkir, har gjort mål 19 gånger. I jämförelse, Fylkir konvertera till mål 10 gånger.

Bästa målskytt från Víkingur Reykjavík

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Danijel Djuric. Mittfältare har redan gjort 5 mål i ligan, varit extremt viktig för Víkingur Reykjavík, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Fylkir

Pepsideild tabell

Med 4 poäng vunna, är Fylkir på 12. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 1 vinst mot 6 förluster plus 1 oavgjort.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot KA som ligger på plats 11 i den 9. omgången.

Fylkir analys

Bästa målgöraren för Fylkir

Matthias Praest har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 2 mål gjorda i ligan, har mittfältare varit väldigt viktig för att leda Fylkir till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Intressanta fakta om spelet

Med Víkingur Reykjavík som skryter med en obesegrad rekord i sina senaste möten mot Fylkir, är alla ögon på dem för att behålla sitt dominans på planen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Eftersom Fylkir har ett snitt på 1,33 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

Speltips med handikapp

Med favoritskapet på deras sida kommer Víkingur Reykjavík till denna match med stora chanser till en seger. Hemmafördelen kan vara en av orsakerna till deras favoritskap. En intressant satsning kan vara på Asian handicap av -1,5 till bortalaget.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 6,13 hörnor per match.

Víkingur Reykjavík är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,38 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Víkingur Reykjavík i denna match.

Spel på kort

Víkingur Reykjavík har ett snitt på 2,1 gula kort per match när det gått 8 omgångar, Fylkir har ett snitt på 2,6. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,25 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Víkingur Reykjavík – Fylkir speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Víkingur Reykjavík – Fylkir?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Víkingur Reykjavík – Fylkir?

Matchen kommer att spelas på Víkingsvöllur i Reykjavík.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Reykjavik Cup match, i säsongen 2024, och slutade med 4-2 resultat för Víkingur Reykjavík.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19052150
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information