Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips VfL Bochum 1848 – FC Köln 11 november 2023 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

VfL Bochum 1848 och FC Köln är planerad att spelas på lördag den 11 november 2023 i den Bundesliga i Germany, titta på speltipsen mellan VfL Bochum 1848 – FC Köln 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där VfL Bochum 1848 – FC Köln kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Vonovia Ruhrstadion, i Bochum som har en kapacitet på 27559 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan VfL Bochum 1848 – FC Köln 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,17, nu är det ett snitt på 3,64 per match.

VfL Bochum 1848 senaste match

VfL Bochum 1848 fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Darmstadt 98 i Bundesliga och resultatet blev 1-2. De ställde upp med en 3-4-2-1 uppställning och leddes av T. Letsch.

Det går att räkna med en jämn match, det visar sig på oddset på hemmalaget, vilket är 3.00.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Philipp Hofmann, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för VfL Bochum 1848.

FC Köln senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Bundesliga, FC Köln, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot FC Augsburg med slutresultet blev 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.75.

VfL Bochum 1848 vs FC Köln h2h

Senaste gången som VfL Bochum 1848 och FC Köln möttes var i Bundesliga. VfL Bochum 1848 låg då på 18. plats och började med en 4-3-3 formation, medans FC Köln, som låg på en 12. plats, använde sig av en 4-2-3-1 taktik.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match den 2023-03-10, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för VfL Bochum 1848 med 0-2.

VfL Bochum 1848

Bundesliga tabell

Med 8 poäng, 1 vinst, 4 förluster 5 oavgjorda, och en minus statistik, ligger VfL Bochum 1848 inför denna match på 14. plats i Bundesliga.

Vilket betyder att laget är framför Darmstadt 98 laget som ligger på plats 15 i den 11. omgången och har en nackdel på 1 poäng.

VfL Bochum 1848 analys

Än så länge har VfL Bochum 1848 gjort 10 mål och släppt in 24 mål. Detta efter 10 omgångar.

VfL Bochum 1848s genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 43,9%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match VfL Bochum 1848 – FC Köln 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

VfL Bochum 1848 är mer offensiva än FC Köln, som har 1091 anfall mot 942 för FC Köln, har gjort mål 10 gånger. I jämförelse, FC Köln konvertera till mål 8 gånger.

Bästa målskytt från VfL Bochum 1848

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Takuma Asano som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 4 mål för VfL Bochum 1848 denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

FC Köln

Bundesliga tabell

Med 5 poäng vunna, är FC Köln på 18. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 1 vinst mot 7 förluster plus 2 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot FSV Mainz 05 som ockuperar plats 17, laget börjar den 11. omgången.

FC Köln analys

FC Köln har haft svårigheter med att scorea i de senaste matcherna, vilket indikerar att deras anfallsspel behöver förbättras för att kunna vinna matcher.

Genomsnittet för gjorda mål överstiger inte 0,8 per match och det är ett lag med låg måleffektivitet. Med så pass låg måleffektivitet kan de mycket väl leda till en förlust på bortaplan.

Med en upptagen schemalagd, FC Köln kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med VfL Bochum 1848 och FC Köln med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för FC Köln

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Florian Kainz som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som FC Köln har nått i flera matcher.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 3 av 3 mål har spelaren gjort på straff.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i VfL Bochum 1848 är Takuma Asano, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i FC Köln Florian Kainz, han har gjort 3 mål.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att FC Köln har ett snitt på 0,4 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom FC Köln inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,8 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

FC Köln är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,2 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för FC Köln i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,3 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

VfL Bochum 1848 – FC Köln speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan VfL Bochum 1848 – FC Köln?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar VfL Bochum 1848 – FC Köln?

Matchen kommer att spelas på Vonovia Ruhrstadion i Bochum.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-2 resultat för VfL Bochum 1848.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18863285
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information