Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Vestri – Stjarnan 02 juni 2024 | Topptipset tips för Pepsideild

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Pepsideild_Iceland

En Pepsideild match mellan Vestri och Stjarnan kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024, kl 14:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Vestri – Stjarnan 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Vestri – Stjarnan kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Olísvöllurinn, i Hnífsdalur som har en kapacitet på 800 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Vestri – Stjarnan 2024

Det har gjort mindre mål i Pepsideild än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,46 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 3,23 mål per spelad match.

Vestri senaste match

Vestri kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot KR i Pepsideild och slutade 2-2.

Favoritskapet låg på det andra laget så ett oavgjort resultat med (odd 3.75) var ett bra resultat.

Stjarnan senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Pepsideild, Stjarnan mötte KA lag, och resultatet slutade med 5-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.75.

Vestri vs Stjarnan h2h

I en League Cup match den 2021-02-13, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 3-2 för Stjarnan.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Stjarnan har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Vestri.

Lag med deras unika styrka och mål.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Stjarnan vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot KA, Vestri spelade oavgjort i en match mot KR. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Vestri

Pepsideild tabell

Vestri har 7 poäng och är på 10. plats i Pepsideild i Iceland. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 5 förluster, 2 vinster och 1 oavgjort.

Inför den 9. omgången, har laget samma poäng till skillnad från HK som ligger strax ovanför, på 9. plats.

Med inga strävan att nå högre och inga nedflyttning problem, kommer Vestri som ligger i mitten av tabellen i Pepsideild i Iceland, kommer att bruka sig av hemma favören för att försöka få till en vinst.

Vestri analys

Vestri har totalt släppt in 18 och gjort 7 mål. De har alltså efter 8 omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

dens har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 46,29% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Vestri – Stjarnan 2024.

Bästa målskytt från Vestri

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Andri Bjarnason. Anfallaren har gjort mål 2 denna säsong och har hjälpt Vestri till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Stjarnan

Pepsideild tabell

Stjarnan har 13 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 4 vinster, 1 oavgjort och 3 förluster.

Detta betyder att i den 9. omgången har laget ingen fördel i relation till FH laget som är på den 5. plats.

Stjarnan analys

Inför den andra omgången förbereder sig Stjarnan för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Pepsideild.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över motståndarna om de har ett bollinnehav på över 50%. Detta är anledningen till att Stjarnan laget vanligtvis har ett genomsnittligt bollinnehav på 54,13% för att kontrollera matchen.

Stjarnan är ett mer offensivt lag än Vestri, de har 1057 anfall mot 845 för Vestri, har gjort 14 mål. I jämförelse, Vestri som har gjort 7 mål.

Bästa målgöraren för Stjarnan

Emil Atlason har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 4 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Stjarnan till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Med tanke på att Stjarnan har ett snitt på 0,67 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 5,44 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Stjarnan är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,38 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Stjarnan i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,88 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Vestri – Stjarnan speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Vestri – Stjarnan?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Vestri – Stjarnan?

Matchen kommer att spelas på Olísvöllurinn i Hnífsdalur.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en League Cup match, i säsongen 2021, och slutade med 3-2 resultat för Stjarnan.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19052149
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information