Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Vejle – Lyngby 12 november 2023 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_Denmark

Vejle och Lyngby kommer att spela en match i Superliga på måndagen den söndag 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Vejle – Lyngby 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Vejle – Lyngby kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Vejle Stadion, i Vejle som har en kapacitet på 10250 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Vejle – Lyngby 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Superliga ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,77 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,74 det genomsnittliga målen denna säsong.

Vejle senaste match

Vejle kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Nordsjælland i Superliga och slutade 1-0. Laget leddes av I. Prelec och de spelade med en 3-4-3 uppställning.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.30.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Denis Kolinger hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Lyngby senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Superliga, Lyngby, som använde en 3-4-3 uppställning mot OB med slutresultet blev 2-2.

Resultatet blev oavgjort i denna jämna match, oddset slutade på 3.50.

Vejle vs Lyngby h2h

Senast dessa lag möttes i Superliga, i låg Vejle på en 11. plats medans Lyngby var på en 6. plats. Vejle började med en 3-5-2 uppställning medans Lyngby startade med en 5-3-2 uppställning.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Superliga match under säsongen 2023/2024 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Vejle laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Lyngby laget har haft.

Vejle

Superliga tabell

Tyvärr så kommer Vejle till spel i denna match med bara 9 poäng. Laget ligger på 11. plats i Superliga, med en minus statistik på 2 vinster, 9 förluster, och 3 oavgjorda.

Inför den 15. omgången, har laget en liten nackdel med 4 poäng till skillnad från OB som ligger strax ovanför, på 10. plats.

Vejle laget infinner till matchen med en mittenplacering i Superliga tabellen, utan att uppfatta press för att göra bra resultat men vill göra en bra match.

Vejle analys

Just nu i Superliga, har Vejle gjort 14 och släppt in 20, efter 14 omgångar.

Vejles genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 41,07%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Vejle – Lyngby 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Med en upptagen schemalagd, Vejle kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Vejle och Lyngby med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Vejle

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna German Onugkha. Anfallaren har redan gjort 5 mål i ligan, varit extremt viktig för Vejle, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Historisk data Vejle

Historiskt sett har Vejle laget vunnit 5 titlar i ligan och är en av de stora namnen. Deras erfarenhet kommer att påverka hur matchen slutar och det skulle inte vara första gången som de lyckas överraska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

Lyngby

Superliga tabell

Med 16 poäng vunna, är Lyngby på 7. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 4 vinster mot 6 förluster plus 4 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför Viborg laget som ligger på plats 8 i den 15. omgången och båda har samma poäng.

Lyngby analys

Med 3,71 skott på mål i genomsnitt per match gör inte Lyngby så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

Lyngby är ett mer offensivt lag än Vejle, de har 1329 anfall mot 1217 för Vejle, har gjort 16 mål. I jämförelse, så har Vejle gjort 14 mål.

Bästa målgöraren för Lyngby

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Andri Guojohnsen. Anfallaren har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt Lyngby att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Vejle är German Onugkha, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Lyngby Andri Guojohnsen, han har gjort 5 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Lyngby har ett snitt på 0,86 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Lyngby inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 3,82 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

Vejle har ett snitt på 2,5 gula kort per match när det gått 14 omgångar, Lyngby har ett snitt på 1,9. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,71 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Vejle – Lyngby speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Vejle – Lyngby?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Vejle – Lyngby?

Matchen kommer att spelas på Vejle Stadion i Vejle.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18841560
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information