Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Valencia – Granada 05 november 2023 | Topptipset tips för La Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

La_Liga_Spain

Valencia och Granada är planerad att spelas på söndag den 05 november 2023 i den La Liga i Spain, titta på speltipsen mellan Valencia – Granada 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Valencia – Granada kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Estadio de Mestalla, i Valencia som har en kapacitet på 54000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Valencia – Granada 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,51, nu är det ett snitt på 2,86 per match.

Valencia senaste match

Förra matchen spelades mot Athletic Club i La Liga och slutade med 2-2. Då leddes laget av R. Baraja Vegas, de ställde upp med en 4-4-2 formation. Valencia har en oavgjort från förra omgången.

Det oavgjorda resultatet (odd 4.00) visade sig vara ett bra resultat, med tanke på att favoritskapet låg på det andra laget.

Valencia stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Selim Amallah. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Granada senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i La Liga, Granada, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Villarreal med slutresultet blev 2-3.

2.30 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

Valencia vs Granada h2h

Senaste gången som Granada och Valencia möttes var i La Liga. Granada låg då på 17. plats och började med en 4-5-1 formation, medans Valencia, som låg på en 10. plats, använde sig av en 4-3-3 taktik.

Säsongen 2021/2022 möttes dessa lag i en La Liga den 2022-03-05. Valencia var det laget som drog längsta strået och vann med 3-1.

Valencia laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Granada laget har haft.

Valencia

La Liga tabell

Hemmalaget ligger på 9. plats i ligan med 15 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 4 vinster, 4 förluster och, 3 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 1 poäng in den 12. omgången, med Las Palmas som jagar de andra på en 10. plats.

Placerade i mitten av ligatabellen i Spain i La Liga utan möjlighet att nå högre upp i tabellen och har inte några orosmoment för nedflyttning, kommer Valencia försöka dra hjälp av hemmaplan för att vinna matchen.

Valencia analys

Efter 11 omgångar i La Liga, släppt in 13 och gjort 14 mål.

Valencia har ett genomsnittligt bollinnhav på 47,45% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Valencia – Granada 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Tta kampen eller i detta fall matchen till din motståndare visar sig vara oklokt för detta laget, som bortalag har de vunnit 1 match, jämfört med med när de spelar hemma 3 vinster, 2 förluster och 0 oavgjorda.

Pepelu blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Athletic Club, var en nyckelspelare för Valencia.

Bästa målskytt från Valencia

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Hugo Duro. Anfallaren har gjort mål 5 i ligan och hjälpt Valencia att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Granada

La Liga tabell

Med 6 poäng vunna, är Granada på 19. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 1 vinst mot 7 förluster plus 3 oavgjorda.

Med samma poäng som Celta de Vigo som ockuperar plats 18, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 12. omgången.

Granada analys

Bästa målgöraren för Granada

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Bryan Zaragoza Martínez som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Granada har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Valencia är Hugo Duro, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Granada Bryan Zaragoza Martínez, han har gjort 5 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Granada har ett snitt på 1,4 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 4,14 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,27 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Valencia – Granada speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Valencia – Granada?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Valencia – Granada?

Matchen kommer att spelas på Estadio de Mestalla i Valencia.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 3-1 resultat för Valencia.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18849928
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information