Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Vaca Díez – Guabirá 04 november 2023 | Topptipset tips för Liga De Futbol Prof

Få senaste uppdateringarna från Betarena

En Liga De Futbol Prof match mellan Vaca Díez och Guabirá kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Vaca Díez – Guabirá 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Vaca Díez – Guabirá kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Roberto Jordan Cuellár, i Cobija som har en kapacitet på 5000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Vaca Díez – Guabirá 2023

Det har gjort mindre mål i Liga De Futbol Prof än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,8 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,68 mål per spelad match.

Vaca Díez senaste match

Förra matchen spelades mot Santa Cruz i Liga De Futbol Prof och slutade med 2-1. Vaca Díez har en förlust från förra omgången.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.73 visade det också.

Guabirá senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Liga De Futbol Prof, Guabirá mötte Libertad lag, och resultatet slutade med 2-2.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 3.80) var ett dåligt resultat.

Vaca Díez vs Guabirá h2h

Den sista gången som dessa lag möttes i en Liga De Futbol Prof match var 2023-05-05, hänvisning till säsongen 2023, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Guabirá har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Vaca Díez är det tvärtom.

Vaca Díez

Liga De Futbol Prof tabell

Tyvärr så kommer Vaca Díez till spel i denna match med bara 25 poäng. Laget ligger på 15. plats i Liga De Futbol Prof, med en minus statistik på 6 vinster, 12 förluster, och 7 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 29. omgången, med Guabirá som jagar de andra på en 16. plats.

Vaca Díez laget kommer till denna match med en rad 2 förluster i Liga De Futbol Prof som har påverkat lagets moral.

Vaca Díez analys

Vaca Díez har efter 28 omgångar i Liga De Futbol Prof, totalt 45 insläppta mål och 31 gjorda mål.

När laget endast skjuter 4,25 skott på mål i matchen så kan man vara säker på att laget inte göra så många mål. Vaca Díez brukar inte ge motståndar målvakten så mycket att göra i matcherna.

När Vaca Díez – Guabirá 2023 möts så vill Vaca Díezs ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 46,5% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Med ett resultat på 5 vinster, 3 förluster och 4 oavgjorda i jämförelse med de 1 match de van som bortalag, det finns inget plats som är bättre än hemma för detta lag.

Bästa målskytt från Vaca Díez

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Diego Cuadros. Har gjort mål 8 denna säsong och har hjälpt Vaca Díez till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 5 av 8 mål har spelaren gjort på straff.

Guabirá

Liga De Futbol Prof tabell

Guabirá kommer till denna match med 25 poäng, och är på 16. plats i Liga De Futbol Prof, efter ha vunnit 7 matcher totalt och förlust 14 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

I den 29. omgången, har laget samma poäng jämfört med Vaca Díez som ligger straxt över på 15. plats.

Guabirá analys

22 gjorda mål och 42 insläppta, så ser det ut för Guabirá efter 28 omgångar.

De brukar inte göra mer än 0,88 mål per match. Det kan mycket väl leda till att de inte får med sig det resultatet som de önskar när de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Guabirá

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Diego Alaníz Ávila som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Guabirá har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Vaca Díez är Diego Cuadros, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Guabirá Diego Alaníz Ávila, han har gjort 3 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Guabirá har ett snitt på 0,31 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 3,56 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,79 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 7. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Vaca Díez – Guabirá speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Vaca Díez – Guabirá?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Vaca Díez – Guabirá?

Matchen kommer att spelas på Estadio Roberto Jordan Cuellár i Cobija.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga De Futbol Prof match, i säsongen 2023, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18774308
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information