Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Universitario de Vinto – Real Tomayapo 18 november 2023 | Topptipset tips för Liga De Futbol Prof

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Universitario de Vinto och Real Tomayapo är planerad att spelas på lördag den 18 november 2023 i den Liga De Futbol Prof i Bolivia, titta på speltipsen mellan Universitario de Vinto – Real Tomayapo 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Universitario de Vinto – Real Tomayapo kommer att spelas

Matchen kommer att spelas på Estadio Municipal de Quilicura i staden Santiago de Chile.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Universitario de Vinto – Real Tomayapo 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Liga De Futbol Prof ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,74 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,8 det genomsnittliga målen denna säsong.

Universitario de Vinto senaste match

Förra matchen spelades mot Atlético Palmaflor i Liga De Futbol Prof och slutade med 1-1. Universitario de Vinto har en oavgjort från förra omgången.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.25.

Real Tomayapo senaste match

Real Tomayapo har samma form som motståndarna. Laget har också en oavgjort inför denna match. I den senaste matchen mötte laget Nacional Potosí, och resultatet blev 0-0.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.60.

Universitario de Vinto vs Real Tomayapo h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga De Futbol Prof match den 2023-05-20, hänvisar till säsongen 2023, vilket slutade med en vinst för Universitario de Vinto med 0-2.

Real Tomayapo har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Universitario de Vinto.

Universitario de Vinto

Liga De Futbol Prof tabell

Hemmalaget ligger på 10. plats i ligan med 36 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 8 vinster, 8 förluster och, 12 oavgjorda.

Oriente Petrolero ligger strax ovanför på en 9. plats i den 31. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Universitario de Vinto som är placerade i mitten av ligatabellen i den Liga De Futbol Prof utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning svårigheter kommer att dra nytta av hemmaplan för att vinna.

Universitario de Vinto analys

Universitario de Vinto har totalt gjort 28 mål och släppt in 26 mål. Efter 30 omgångar har de en positiv målskillnad.

När laget endast skjuter 4,25 skott på mål i matchen så kan man vara säker på att laget inte göra så många mål. Universitario de Vinto brukar inte ge motståndar målvakten så mycket att göra i matcherna.

Bästa målskytt från Universitario de Vinto

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Victor Abrego varit höjdpunkterna. Hjälpt Universitario de Vinto med 6 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Real Tomayapo

Liga De Futbol Prof tabell

Real Tomayapo kommer till denna match med 40 poäng, och är på 7. plats i Liga De Futbol Prof, efter ha vunnit 10 matcher totalt och förlust 8 gånger, totalt sett 10 oavgjorda.

Real Tomayapo analys

De senaste matcherna har visat att Real Tomayapo har en defekt offensiv, med en hög procentandel av matcher där de inte har gjort mål och en brist på kreativitet i deras anfallsspel.

Genomsnittet för gjorda mål överstiger inte 1 per match och det är ett lag med låg måleffektivitet. Med så pass låg måleffektivitet kan de mycket väl leda till en förlust på bortaplan.

Bästa målgöraren för Real Tomayapo

Leandro Corulo har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 5 mål gjorda i ligan, har försvarare varit väldigt viktig för att leda Real Tomayapo till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 4 av 5 mål har spelaren gjort på straff.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Universitario de Vinto är Victor Abrego, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Real Tomayapo Leandro Corulo, han har gjort 5 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Real Tomayapo har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 3,98 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

Universitario de Vinto har ett snitt på 2,5 gula kort per match när det gått 30 omgångar, Real Tomayapo har ett snitt på 2,4. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,03 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Universitario de Vinto är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från Real Tomayapo som fick bara rött kort 3 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Universitario de Vinto – Real Tomayapo speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Universitario de Vinto – Real Tomayapo?

Matchen kommer att spelas på lördag den 18 november 2023.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga De Futbol Prof match, i säsongen 2023, och slutade med 0-2 resultat för Universitario de Vinto.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18774321
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information