Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Unirea Slobozia – SCM Gloria Buzau 06 november 2023 | Topptipset tips för Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga 2 Romania

En Liga 2 match mellan Unirea Slobozia och SCM Gloria Buzau kommer att spelas på måndag den 06 november 2023, titta på speltipsen mellan Unirea Slobozia – SCM Gloria Buzau 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Unirea Slobozia – SCM Gloria Buzau kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadionul 1 Mai, i Slobozia som har en kapacitet på 5000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Unirea Slobozia – SCM Gloria Buzau 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Liga 2 än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,47 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,18 mål per spelad match.

Unirea Slobozia senaste match

Förra matchen spelades mot CSM Slatina i Liga 2 och slutade med 1-0. Unirea Slobozia har en förlust från förra omgången.

En ganska jämn match väntades, med oddet 3.30 på att hemmalaget skulle förlora.

SCM Gloria Buzau senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Romania Cup, SCM Gloria Buzau mötte SSC Farul lag, och resultatet slutade med 1-0.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 3.30 på hemmalaget.

Unirea Slobozia vs SCM Gloria Buzau h2h

I en Liga 2 match den 2023-03-07, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 3-1 för SCM Gloria Buzau.

Unirea Slobozia laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad SCM Gloria Buzau laget har haft.

Unirea Slobozia

Liga 2 tabell

Unirea Slobozia har för närvarande 24 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings grupp, med resultat på 7 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust.

Vilket betyder att i 12. omgången, har laget över Viitorul Selimbar som ligger på plats 2, ingen fördel.

Unirea Slobozia laget kommer från en förlust i Liga 2, och tränaren Adrian Dumitru Mihalcea vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Unirea Slobozia analys

Totalt efter 11 omgångar i Liga 2, så har Unirea Slobozia 4 insläppta mål och totalt 12 gjorda mål.

Unirea Slobozia har ett genomsnittligt bollinnhav på 49,55% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Unirea Slobozia – SCM Gloria Buzau 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Samtidigt som man har vunnit 3 matcher spela på bortaplan, detta lag vet verkligen hur de ska dra fördel av deras hemmaplan med 4 vinster, 0 förluster och 1 oavgjort.

Bästa målskytt från Unirea Slobozia

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Constantin Toma. Försvarare har redan gjort 3 mål i ligan, varit extremt viktig för Unirea Slobozia, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

SCM Gloria Buzau

Liga 2 tabell

SCM Gloria Buzau har 18 poäng och ligger på 5. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings grupp, med resultaten 5 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster.

Med samma poäng som Dumbrăviţa som ockuperar plats 4, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 12. omgången.

SCM Gloria Buzau analys

11 omgångar har spelats och då har SCM Gloria Buzau gjort 16 mål och släppt in 14, vilket ger dem en positiv målskillnad.

SCM Gloria Buzau gör inte så många mål i ligan och det kan ha att göra med att de enbart har ett snitt på 4,18 skott per match. Det är inte tillräckligt för att störa motståndarnas målvakt.

Det är ett top 5-lag i Liga 2 som vill hålla sig till bra insatser!

SCM Gloria Buzau är ett mer offensivt lag än Unirea Slobozia, de har 1209 anfall mot 1095 för Unirea Slobozia, har gjort 16 mål. I jämförelse, så har Unirea Slobozia gjort 12 mål.

Med en upptagen schemalagd, SCM Gloria Buzau kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Unirea Slobozia och SCM Gloria Buzau med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för SCM Gloria Buzau

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Andreas Mihaiu som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som SCM Gloria Buzau har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Unirea Slobozia är Constantin Toma, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i SCM Gloria Buzau Andreas Mihaiu, han har gjort 3 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Med tanke på att SCM Gloria Buzau har ett snitt på 1,33 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,86 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,36 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Unirea Slobozia – SCM Gloria Buzau speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Unirea Slobozia – SCM Gloria Buzau?

Matchen kommer att spelas på måndag den 06 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Unirea Slobozia – SCM Gloria Buzau?

Matchen kommer att spelas på Stadionul 1 Mai i Slobozia.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga 2 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 3-1 resultat för SCM Gloria Buzau.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18915238
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information