Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Unirea Dej – Şcolar Reşiţa 11 november 2023 | Topptipset tips för Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga 2 Romania

Matchen mellan Unirea Dej och Şcolar Reşiţa i Liga 2, Romania kommer att spelas på lördag den 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Unirea Dej – Şcolar Reşiţa 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Unirea Dej – Şcolar Reşiţa kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadionul Municipal Ceahlăul, i Piatra Neamţ som har en kapacitet på 18000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Unirea Dej – Şcolar Reşiţa 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Liga 2 än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,47 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,22 mål per spelad match.

Unirea Dej senaste match

Förra matchen spelades mot Corvinul Hunedoara i Liga 2 och slutade med 4-0. Unirea Dej har en förlust från förra omgången.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.57.

Şcolar Reşiţa senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Liga 2, Şcolar Reşiţa mötte Metaloglobus lag, och resultatet slutade med 5-0.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.40).

Unirea Dej vs Şcolar Reşiţa h2h

Beträffande matchen mellan Unirea Dej och Şcolar Reşiţa, så kommer detta att bli den första gången som dessa två lag möter varandra.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Şcolar Reşiţa vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Metaloglobus, Unirea Dej förlorade i en match mot Corvinul Hunedoara. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Unirea Dej

Liga 2 tabell

Hur som helst så kommer Unirea Dej till matchen med 10 poäng och ligger på 18. plats i Liga 2, laget har minus statistik med 8 förlorade matcher, vunna 3, och oavgjorda 1.

Laget har samma poäng som Tunari som ockuperar plats 17, är laget som startar den 13. omgången.

Unirea Dej laget kommer från en förlust i Liga 2, och tränaren Dragoș Militaru vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Unirea Dej analys

När det har gått 12 omgångar så har Unirea Dej inte gjort så många mål. De har släppt in 22 mål och gjort totalt 8 mål.

De senaste matcherna har avslöjat att Unirea Dej har svårt att göra mål, vilket kan bero på deras ineffektivitet i att skapa målchanser.

Med ett bollinnehav på 46,9% så brukar inte Unirea Dejs styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Unirea Dej – Şcolar Reşiţa 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Bästa målskytt från Unirea Dej

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Alexandru Piftor. Unirea Dej har mittfältare att tacka för några av deras vinster, han har gjort 3 mål denna säsong.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Şcolar Reşiţa

Liga 2 tabell

Med 13 poäng vunna, är Şcolar Reşiţa på 15. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 3 vinster mot 5 förluster plus 4 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot CSM Slatina som ockuperar plats 14, laget börjar den 13. omgången.

Şcolar Reşiţa analys

15 gjorda mål och 19 insläppta, så ser det ut för Şcolar Reşiţa efter 12 omgångar.

Bästa målgöraren för Şcolar Reşiţa

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Ndiaye Mediop som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt Şcolar Reşiţa undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Unirea Dej är Alexandru Piftor, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Şcolar Reşiţa Ndiaye Mediop, han har gjort 3 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Şcolar Reşiţa generellt inte släpper in några mål som bortalag. Şcolar Reşiţa har ett snitt på 0,6 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 3,5 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,92 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Unirea Dej – Şcolar Reşiţa speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Unirea Dej – Şcolar Reşiţa?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Unirea Dej – Şcolar Reşiţa?

Matchen kommer att spelas på Stadionul Municipal Ceahlăul i Piatra Neamţ.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18915255
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information