Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Unión Española – Unión La Calera 08 juni 2024 | Topptipset tips för Primera Division

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primera Division Chile

Matchen mellan Unión Española och Unión La Calera i Primera Division, Chile kommer att spelas på lördag den 08 juni 2024, kl 23:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Unión Española – Unión La Calera 2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Unión Española – Unión La Calera kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Santa Laura-Universidad SEK, i Santiago de Chile som har en kapacitet på 3500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Unión Española – Unión La Calera 2024

I den nuvarande upplagan av Primera Division, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,73, nu är det ett snitt på 2,9 per match.

Unión Española senaste match

Förra matchen spelades mot Deportes Iquique i Primera Division och slutade med 4-3. Då leddes laget av M. Ponce Torres, de ställde upp med en 4-3-3 formation. Unión Española har en seger från förra omgången.

Med tanke på att oddset är 1.85 så visar det att de är favoriter i denna match.

Unión La Calera senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Primera Division, Unión La Calera, som använde en 4-3-3 uppställning mot Cobresal med slutresultet blev 2-1.

En ganska jämn match väntades, med oddet 1.85 på att hemmalaget skulle förlora.

Unión Española vs Unión La Calera h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Unión La Calera på en 9. plats i Primera Division och Unión Española på en 12. plats. Unión La Calera startar med en 4-1-3-2 uppställning, medans Unión Española mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Säsongen 2023 möttes dessa lag i en Primera Division den 2023-11-24. Unión La Calera var det laget som drog längsta strået och vann med 4-0.

Unión Española lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Unión La Calera.

M. Vergara kommer att vara domare i denna fotbollsmatch medans G. Ureta Alfaro och J. Araya assisterar honom.

Unión Española

Primera Division tabell

Unión Española har för närvarande 24 poäng och ligger på en 6. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Copa Sul-Americana, med resultat på 7 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster.

Inför den 13. omgången, har laget samma antal poäng som Deportes Iquique som ligger precis under, på 7. plats och samma poäng än Palestino som ligger på 5. plats.

Unión Española analys

I Primera Division har Unión Española totalt gjort 30 mål och släppt in 24 antal mål, detta efter 12 spelade omgångar.

Så här långt i liga så är inte dens det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 49,86%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Unión Española – Unión La Calera 2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Med ett resultat på 6 vinster, 3 förluster och 0 oavgjorda i jämförelse med de 1 match de van som bortalag, det finns inget plats som är bättre än hemma för detta lag.

Bästa målskytt från Unión Española

Franco Ezequiel Frías har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 8 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Unión Española till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Unión La Calera

Primera Division tabell

Med 8 poäng vunna, är Unión La Calera på 16. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 2 vinster mot 9 förluster plus 3 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 6 poäng mot Cobreloa som ligger på plats 15 i den 13. omgången.

Unión La Calera analys

Unión La Calera har än så länge släppt in 24 och gjort 12 mål. Efter 12 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

Att de spelar på bortaplan kan detta leda till ett dåligt resultat när de har så låg måleffektivitet. När antalet gjorda mål inte överstiger 0,86 mål per match, kan sluta illa.

Bästa målgöraren för Unión La Calera

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Emanuel Gigliotti som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt Unión La Calera undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Unión Española är Franco Ezequiel Frías, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Unión La Calera Emanuel Gigliotti, han har gjort 3 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Unión La Calera har ett snitt på 0,83 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Unión La Calera oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 3,92 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 6,42 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Unión Española är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, till skillnad från Unión La Calera som fick bara rött kort 4 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Unión Española – Unión La Calera speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Unión Española – Unión La Calera?

Matchen kommer att spelas på lördag den 08 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Unión Española – Unión La Calera?

Matchen kommer att spelas på Estadio Santa Laura-Universidad SEK i Santiago de Chile.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Primera Division match, i säsongen 2023, och slutade med 4-0 resultat för Unión La Calera.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19067985
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information