Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips União de Leiria – Marítimo 05 november 2023 | Topptipset tips för Segunda Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Segunda Liga Portugal

Matchen mellan União de Leiria och Marítimo i Segunda Liga, Portugal kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan União de Leiria – Marítimo 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där União de Leiria – Marítimo kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Dr. Magalhães Pessoa, i Leiria som har en kapacitet på 23888 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan União de Leiria – Marítimo 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Segunda Liga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,64, nu är det ett snitt på 2,75 per match.

União de Leiria senaste match

Förra matchen spelades mot UD Oliveirense i Segunda Liga och slutade med 1-4. Då leddes laget av V. de Albuquerque Botelho da Costa, de ställde upp med en 3-4-3 formation. União de Leiria har en seger från förra omgången.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.30 på hemmalaget.

Marítimo senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Segunda Liga, Marítimo, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Tondela med slutresultet blev 2-2.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 3.60) var ett dåligt resultat.

União de Leiria vs Marítimo h2h

Säsongen 2011/2012 möttes dessa lag i en Liga Portugal den 2012-02-24. Marítimo var det laget som drog längsta strået och vann med 1-0.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans União de Leiria vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot UD Oliveirense, Marítimo spelade oavgjort i en match mot Tondela. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Det är viktigt att tänka på att en stor del av deras prestation beror på Jair Gonçalves da Silva, som gjorde en briljant insats och var en starkt bidragande orsak till att laget vann.

União de Leiria

Segunda Liga tabell

Hemmalaget ligger på 8. plats i ligan med 11 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 3 vinster, 3 förluster och, 2 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 9. omgången, med UD Oliveirense som jagar de andra på en 9. plats.

Med en plats i mitten av tabellen i den Segunda Liga, har União de Leiria inga ambitioner att nå högre upp och inga nedflyttnings hot. Trots det, kommer laget att försöka vinna med sin hemmafördel.

União de Leiria analys

União de Leiria har totalt gjort 16 mål och släppt in 11 mål. Efter 8 omgångar har de en positiv målskillnad.

I ligan har União de Leirias 46,25% i genomsnittligt bollinnehav. Inför matchen União de Leiria – Marítimo 2023/2024 hoppas fansen på att sitt lag ska ha lite mer bollinnehav och kunna göra ett par mål.

Bästa målskytt från União de Leiria

Leandro Antunes har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 4 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda União de Leiria till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Marítimo

Segunda Liga tabell

Marítimo kommer till denna match med 16 poäng, och är på 4. plats i Segunda Liga, efter ha vunnit 5 matcher totalt och förlust dubbelt, totalt sett 1 oavgjort.

Med samma poäng som Santa Clara som ockuperar plats 3, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 9. omgången.

Marítimo analys

Det är ett top 5-lag i Segunda Liga som vill hålla sig till bra insatser!

Borta brukar inte Marítimo vanligtvis ge motståndarna mycket chans, med reslutaten 4 vinster, 0 förluster och 0 oavgjorda i Segunda Liga.

Bästa målgöraren för Marítimo

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Lucas. Anfallaren har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt Marítimo att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i União de Leiria är Leandro Antunes, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Marítimo Lucas, han har gjort 5 mål.

Marítimo har släppt in 2 bortamål på 4 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Marítimo kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 1-0, något att tänka på.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av União de Leiria 2 och bortalaget Marítimo 1,75 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 5,75 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Marítimo är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Marítimo i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,88 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

União de Leiria – Marítimo speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan União de Leiria – Marítimo?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar União de Leiria – Marítimo?

Matchen kommer att spelas på Estádio Dr. Magalhães Pessoa i Leiria.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Portugal match, i säsongen 2011/2012, och slutade med 1-0 resultat för Marítimo.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870082
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information